Tarte | Double Duty Beauty Shape Your Money Maker Eye & Cheek Palette


Vandaag een palette dat je al verschillende keren op mijn blog voorbij zag komen in favorieten enzo, maar waarvan er nog geen review online kwam. Daar komt vandaag verandering in. 

Wanneer ik naar de US ga staat er wel altijd iets op mijn lijstje van Tarte. Voor ik vertrok vorig jaar in oktober spotte ik online het Double Duty Beauty Shape Your Money Maker Eye & Cheek Palette en die zette ik natuurlijk meteen op mijn lijstje. 


Het Double Duty Beauty Shape Your Money Maker Eye & Cheek Palette bestaat uit acht kleurtjes. Een bronzer, en highlighter en drie matte en drie glanzende oogschaduwen. De kleuren zijn onderling mooi te combineren en perfect voor je dagelijkse make-up. 


De bovenste rij: flex (roze gouden highlighter), cut (glitter champagne kleur), snatched (glanzend koperen kleur) en tone up (glanzend bronzen kleur). 

De onderste rij: slim (een bruin contourkleurtje), trainer (beige matte kleur), cardio (kastanjebruin matte kleur) en reps (warm matte bruine kleur). De kleuren uit dit palette bevatten de gekende Amazonian Clay formule van Tarte waardoor je meteen weet dat deze kleuren goed gepigmenteerd zijn en de hele dag mooi blijven zitten.

Het palette zit verpakt in een mooi stevig doosje met een grote spiegel. Heel handig ook om mee te nemen op vakantie. Het is onlangs van mijn make-uptafel gevallen en gelukkig waren alle kleurtjes nog heel. Het kan dus tegen een stootje. 


Net zoals met de andere producten die ik al van Tarte gekocht heb, ben ik ook heel tevreden over dit palette. De pigmentatie is heel goed, de kleuren blenden gemakkelijk en mooi uit en de oogschaduwen blijven de hele dag op hun plaats zitten. Ik denk niet dat ik al teleurgesteld ben geweest over een product van Tarte. 


Oh ja, binnenkort is het merk eindelijk te koop in Europa bij Sephora.fr. 

Kennen jullie het merk Tarte?

Reacties

 1. Dit palette ziet er echt heel goed uit! Ik zet het gelijk op m'n Amerika wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn wel kleurtjes die ik ook wel zou dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat een schitterende kleuren zeg!! Dit zijn zeker kleuren die ik ook zou kiezen. Ik heb heel veel kleuren als dit😀

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren! Zijn ook echt kleuren die ik zelf ook wel zou dragen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten