Favorieten Januari


De eerste maand van 2019 is weer voorbij gevlogen. Ik heb weer superleuke producten ontdekt en die wil ik vandaag met jullie delen. 
Foreo LUNA fofo

Eén van de leukste dingen die ik de voorbije maand heb leren kennen is de LUNA fofo, een apparaatje dat niet alleen helpt je huid grondiger te reinigen maar ook een huidanalyse doet. Het is zo handig en gemakkelijk in gebruik. Via de gratis app toont het aan hoe je je huid moet reinigen.

Cien Cellular Beauty
 

Toen ik de Cellular Beauty producten voorbij zag komen op verschillende blogs was ik zo benieuwd dat ik de producten ook eens wou testen. Ik had geluk dat ik ze kon bemachtigen en ben ze meteen gaan testen. Alle vier de producten samen zijn een goede combinatie voor mijn huid. Ik heb geen last meer van droge plekjes of onzuiverheden. Mijn huid voelt goed en zacht aan. Ik ben heel tevreden over deze budgettoppers. 

Talika Eye Therapy Patch 

Oogmaskertjes vind ik echt zalig om te doen. Deze maand ontdekte ik deze van Talika en ik vind ze echt top. De maskertjes bevatten actieve ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid onder de ogen sneller terug strakker en minder opgezwollen is. De patches blijven mooi zitten waardoor je ze eigenlijk gewoon kan aandoen en verder doen met wat je bezig was. Deze oogpatches zijn tot drie keer herbruikbaar. In de verpakking zit ook nog een mooi doosje waarin je ze kan bewaren.

Talika Vegetal Gold Masker


Nog een productje van Talika. Ik ben gek op maskertjes en dit gouden maskertje was deze maand mijn favoriet. Het is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

Hebben jullie favorietjes deze maand? Dit mogen natuurlijk ook niet beauty-gerelateerde dingen zijn.


Reacties

 1. Blijft me verbazen hoe enthousiast iedereen is over die Cien-producten! Ze klinken echt geweldig goed – en zo'n zachte prijsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf me er dus ook over verbazen hoe enthousiast iedereen is over Cien-producten. Ik heb ze zelf ook al zo vaak willen uitproberen, maar grijp standaard toch terug naar mijn oude vertrouwde producten uit schrik dat mijn huid er toch niet zo goed op gaat reageren. Misschien moet ik de gok nu eindelijk maar eens gaan wagen. Die prijs alleen al! Altijd fijn als zulke goede producten zo budgetvriendelijk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor die prijs wou ik ze absoluut eens testen. Heb in het verleden eens duurdere producten gekocht en die heb ik moeten wegsmijten omdat mijn huid er slecht op reageerde.

   Verwijderen
 3. Ik ben ook groot fan van de Fofo! De producten van Cien wilde ik kopen maar ze bevatten parabenen en die gebruik ik liever niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zoveel goeds gehoord over de Cien producten. Talika heb ik een goede ervaring mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was de eerste keer dat ik kennis maakte met het merk en het is me heel goed bevallen.

   Verwijderen
 5. Ik heb eigenlijk nooit echt favorieten op dit gebied.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoeveel beautyspullen heb je nu ongeveer?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben niet zo bezig met dit soort producten en heb dus ook geen favorieten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb mijn vaste merken waar ik nauwelijks vanaf wijk. Zo is en blijft philosophy Cleanser toch wel mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Veel Cien zie ik! Dat moet ik toch ook eens gaan proberen, want ik hoor er veel goede berichten over.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je veel en mooie spullen zeg. Stiekem ben ik een beetje jaloers.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben vooral benieuwd naar die Luna fofo. De producten van Cien ken ik wel, maar gebruik ik eigenlijk nooit.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten