Foreo | LUNA fofo


Eén van de leukste beautygadgets vind ik persoonlijk de apparaatjes van Foreo. Een aantal jaar geleden kon je hier al een review lezen over de Foreo Luna Play. Onlangs kreeg ik één van hun nieuwste apparaatjes, de Foreo LUNA fofo toegestuurd en vandaag vertel ik jullie hier meer over.

LUNA fofo is een 2-in-1 slimme gezichtsborstel die je huid analyseert voor een persoonlijke huidverzorgingsroutine, die je kan bekijken in de Foreo- app.

Hoe werkt dit nu?
De borstel meet en reageert op inwendige en uitwendige factoren die van invloed zijn op de gezondheid van je huid, zoals klimaatverandering, wat je eet of hoeveel water je drinkt. De geavanceerde sensoren staan in contact met de FOREO-app om het vochtgehalte in de huid te meten en geven een overzicht van de gezondheid van je huid. Met 1 druk op de knop worden de gegevens gesynchroniseerd met het borsteltje voor een reinigingsprogramma van zachte T-Sonic™-pulsaties die op jouw unieke huid afgestemd zijn. Deze hoogfrequente T-Sonic™-pulsaties en zachte siliconenborsteltje verwijderen olie, vuil en make-upresten en daarbij worden voorzichtig dode cellen geëxfolieerd.


De FOREO app kan je gratis downloaden en is eenvoudig in gebruik. Eerst maak je een profiel aan en dan vraagt de app om het apparaatje aan je rechterwang, linkerwang, je voorhoofd en neus te houden. Op basis daarvan maakt het een analyse van huid en krijg je een score te zien op 100. Ik had 66/100. Niet heel slecht maar het kan veel beter. Er is dus nog wat werk aan de winkel om mijn huid te verbeteren. Wanneer je het apparaatje wil gaan gebruiken kan je naar de app gaan om te zien hoe je je borstel moet houden. Er wordt aangeraden om de meeting elke 2 weken opnieuw te doen. De app past dan je routine aan wat ook weer op het apparaatje opgeslagen wordt.

Het reinigen van je huid is heel simpel. Brengt wat reinigingsproduct aan op je huid. Maak de LUNA fofo wat vochtig en wrijf het reinigingsoppervlak van het apparaat over je gezicht in kleine, ronddraaiende bewegingen. De borstel pauzeert kortstondig wanneer het tijd is om naar een ander deel van je gezicht te gaan. Spoel daarna je gezicht af en klaar!
De LUNA fofo hoef je niet op de laden want deze werkt op batterijen. Op de verpakking staat dat je deze tot 400 keer kan gebruiken zonder de batterijen te vervangen. Hoe handig is dit?

Binnen een paar maand geef ik jullie een update om te zien of mijn huid intussen verbeterd is. Ik vind het alvast een leuk hebbeding. Heel gemakkelijk in gebruik en doordat het gemaakt is van siliconen is het hygiënischer dan andere gezichtreinigingsborstels. Dat je het niet telkens hoeft op te laden is ook een pluspunt.

De LUNA fofo is verkrijgbaar is zeven kleuren: Pearl Pink, Aquamarine, Fuchsia, Midnight, Mint, Purple, en Sunflower Yellow en kost € 89. De FOREO For You-app kan gratis worden gedownload van de App Store voor IOS / Google Play Store voor Android.

Kenden jullie Foreo al? Is dit apparaatje iets voor jullie?

Reacties

 1. Wat een handig apparaatje ! Wie weet ook wel wat voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dit lijkt me wel wat! Ik heb geen idee wat mijn huid nodig heeft namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat je dan best eens nagaat welk huidtype je hebt en dan in die categorie enkele producten test tot je de producten vind waarvan je vind dat je huid er stralend/beter uitziet/aanvoelt

   Verwijderen
 3. Haha, ik had hier echt nog nooit van gehoord. Zelf ben ik bij vlagen geobsedeerd door mijn huid en dan weer weken helemaal niet (en gebruik ik ook geen make-up). Gek genoeg is mijn huid altijd mooier als ik er minder aandacht aan besteed... Maar als ik weer in een obsessie fase kom, schaf ik hem waarschijnlijk wel aan..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gebruik je dan ook geen verzorgingsproducten in die periode want dat zou ik toch wel nog blijven doen?

   Verwijderen
 4. Dit ga ik halen! Superhandig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kun je dit apparaat als man ook gebruiken? of is daar een speciale variant van? Aangezien mannen toch ook steeds vaker bezig zijn met hun uiterlijk........

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet ie er leuk uit! Alleen daarom wil ik er al een hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit vind ik een leuk apparaatje. Ga ik zeker eens uit proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb dit al zo vaak voorbij zien komen, en keer op keer maakt het mij nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dan heb je veel geluk Esther, niet dat ik heel veel last heb van mijn huid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gek en grappig dingetje. Ik ben wel nieuwsgierig wat het bij mij zou aangeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat handig lijkt me dit, zo'n persoonlijke huidanalyse die je zelf thuis kunt uitvoeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het lijkt mij handig ding. Hier word ik nieuwsgierig naar

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten