Foreo | Luna Play


Wat er mij altijd tegenhield om een elektrische gezichtsreiniger te kopen was de prijs. Nu zag ik onlangs dat Foreo een klein apparaatje uitbracht dat redelijk van prijs was, besloot ik er eentje te bestellen.De Luna Play is het kleinste diep reinigende apparaat dat er op de markt is. Het bevat de T-Sonic technologie waarmee je je teint zuivert, verheldert en egaliseert. Dit apparaatje verwijdert 99.5% van het vuil, talg, make-upresten en dode huidcellen. Daarnaast verbetert het de opname van verzorgingsproducten, verfijnt het de huidtextuur en egaliseert het de teint.

Hoe gebruik je de Luna Play?
Breng eerst een reinigingsproduct aan op je gezicht en maak de Luna nat vooraleer je deze aan zet. Activeer de reinigingsmodus en masseer 1 minuut zachtjes je gezicht. Daarna gewoon je gezicht afspoelen en afdrogen alvorens je verzorgingsproduct aan te brengen.
Het apparaatje is gemaakt van zachte siliconen waardoor het goed aanvoelt voor je huid. De dunne ‘haartjes’ zorgen voor een milde reiniging en gebruik je voor grotere oppervlaktes zoals je wangen. Met de dikkere ‘haartjes’ kan je dan weer preciezer werken en dieper gaan reinigen. Door het gebruik van siliconen is de Foreo 35 keer meer hygiĆ«nischer dan een gewone nylon borstel.


De Luna Play is niet herlaadbaar en je kan deze tot 100 maal gebruiken. Doordat het maar de grootte is van een wattenschijfje kan je deze dus gemakkelijk meenemen op vakantie.


De eerste keer vond het raar om te gebruiken maar nu ik het gewoon ben gebruik ik het supergraag. Zelf gebruik ik het 2 keer per week.

Ik kocht de Luna Play bij Douglas voor € 39,00 en is verkrijgbaar in 7 kleuren.

Reacties

 1. O dit is een wegwerp versie! Ik heb wel een oplaadbare. Alleen ben ik het kabeltje kwijt :/ vind deze wel heel fijn werken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wou met mijn gevoelige huid niet zoveel geld uitgeven, dus dit was de perfecte oplossing.

   Verwijderen
 2. Wel jammer dat het je het niet kan opladen of de batterij kan wisselen of dergelijke. Ziet er anders wel een schattig ding uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben het eerder gemaakt om kennis te maken met het merk en erna een grotere versie te kopen.

   Verwijderen

Een reactie posten