Talika | Vegetal Gold Masker


Onlangs kon je hier al een review lezen over de Eye Therapy Patches van Talika. Vandaag laat ik jullie het Vegetal Gold Masker van dit merk zien. Benieuwd of dit mij ook zo goed bevallen is als de eye patches? 


Het Talika Vegetal Gold Mask is een gezichtsbehandeling dat de geïrriteerde en onrustige huid kalmeert. Je huid voelt na gebruik zachter en soepeler aan en ziet er ook stralender uit.

Dit gouden masker is verrijkt met verleidelijke tonen van tiaré en bestaat voor 95% uit natuurlijke ingrediënten. Het masker bevat één van de oudste plantensoorten Ginkgo Biloba (Japanse notenboom), ook beter bekend als het “plantaardige goud” wat rijk is aan antioxidanten en huidveroudering bestrijdt. Daarnaast bevat het masker ook nog paardenkastanje wat de microcirculatie bevordert. Kamille zorgt voor een hydraterende en verzachtende werking. Korenbloem verzacht, regenereert en verfrist dan weer de huid. Rode wijnstok blad bevordert de microcirculatie en is een antioxidant, werkt tonifiërend, samentrekkend, verzachtend en remineraliserend. Bosbesbloesem werkt verzachtend en regenererend en verfrissend. 


Hoe te gebruiken?
Breng met de vingertoppen een dunnen gelijkmatige laag aan op de gereinigde, droge huid en vermijd hierbij de oogcontouren. Persoonlijk gebruik ik liever een kwast dan mijn vingertoppen om een masker aan te brengen. Laat 10 minuten rusten en spoel af met lauwwarm water. Er wordt aangeraden om het masker 1 à 2 maal per week te gebruiken. Het masker is gemakkelijk aan te brengen en uit te smeren. Omdat het in een tube zit kan je het gemakkelijk op je vingers of kwast aanbrengen en dit maar het ook veel hygiënischer. Het gouden product voelt aangenaam aan op de huid en drupt niet. Mijn huid voelde erna lekker zacht aan.

Het Vegetal Gold Masker kost ongeveer € 20 voor een tube van 30ml. Hiermee kan je 8 keer een maskertje aanbrengen. Het masker is o.a. te koop bij de apotheker of online.

Is dit maskertje iets voor jullie?


Reacties

Een reactie posten