Op # Juli & Augustus

 

De zomermaanden zijn weer bijna voorbij en mijn beautyprullenmandje zit weer overvol met producten die ik opgebruikt hebt. Benieuwd of die producten top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.

Make-up:


M. Asam MAGIC FINISH Grow Boost Mascara
Een goede mascara vinden is moeilijk vind ik persoonlijk. Ik was aangenaam verrast door deze van M. Asam. Dankzij het handige borsteltje kan je het product mooi aanbrengen en dit zonder klonteren. Het resultaat ziet er heel mooi en natuurlijk uit.
Gezichtsverzorging:


Bondi Sands Eye Spy Brightening Eye Cream
Een oogcrème met wat glans in zodat je er meteen wat minder vermoeid uit gaan zien. Smeert gemakkelijk uit en trekt snel in.

Haarverzorging:


Sephora x Barbie Coconut Haar Sleeping Mask
Je brengt het product en het kapje aan voor het slapen. ’s Morgens was het je het masker uit. Mijn haar voelde heel zacht aan. Ik gebruik deze haarmaskers van Sephora heel graag.

Aussie SOS Revive Hair Mask & Cap

Een haarmasker met Australische superfoods dat beschadigd haar een boost geeft. Een heel fijn masker om te gebruiken. Mijn haar voelde erna heel zacht en glad aan.

Monday Gentle Shampoo
Ik vond dit een hele fijne shampoo om te gebruiken. Dit product schuimde goed en maakt mijn haar goed schoon. De geur vond ik ook heel fijn. Ik ga deze zeker nog opnieuw aanschaffen.

This is it 1 Minute Miracle Mask Volume
Een haarmasker om fijn, dun en delicaat haar te verzorgen en volume te geven. Het masker is gemakkelijk aan te brengen en in de verpakking zit ruim voldoende product voor lang haar. Na het uitspoelen voelde mijn haar heel zacht aan aan.

Maskers:


Rossmann Sun Ozon Après Tuchmaske
Een heel verfrissend en verkoelend gezichtsmasker voor na het zonnen. Mijn huid voelde heel zacht en gehydrateerd aan. Ideaal voor op vakantie.

Rossmann Fuss Wohl Cooling Fussmaske

Een verfrissend voetenmasker die de huid van je voeten goed hydrateert. Ik vond het heel fijn om te gebruiken. Het enige nadeel was dat de stickertjes om te sokken dicht te plakken niet meer plakten en ik dus iets anders hiervoor heb moeten gebruiken. Het was ook de eerste keer dat er op de verpakking staat voor welke schoenmaten deze sokken zijn.

Footmask with She Butter and Vitamin E
Een voetenmasker met de geur van druiven dat de voeten hydrateert en verzacht. Het masker maakt mijn voeten zacht. De sokken sluiten goed aan en voelen aangenaam aan. Deze is te koop van Action.

Cent Pur Cent Masque Magique Eyepatches
De oogpads verzachten, hydrateren en kalmeren de huid onder de ogen. Ze voelen aangenaam aan en blijven mooi op hun plaats zitten.

The Beautydept. Cooling Sheet Mask

Een verfrissend gezichtsmasker dat de huid ook nog eens kalmeert. Ideaal na een dagje zonnen.

Balea Straffende Hydrogel Augenmaske

Hele fijne hydrogel oogmaskers die ook nog eens goed op hun plaats blijven zitten. Ze bevatten hibiscusextract, zeewater en hyaluronzuur. De huid onder mijn ogen voelde heel zacht en gehydrateerd aan.

Sephora Pomegranate Eye Masks
Fijne oogmaskers die de huid onder mijn ogen goed hydrateert. Alleen ben ik niet zo een fan van de geur.

Garnier Skinactive Hyaluronic Cryo Jelly Eye Mask
Aangename en verfrissende eye pads die de huid onder mijn ogen een hydradatieboost gaf. Ze bleven mooi op hun plaats zitten en deden goed hun werk.

Disney Princess Cinderella Foot Mask Socks
Bij Action kocht ik dit voetmasker met kokosnootolie. De sokken waren zeker groot genoeg voor mijn maat 41. De stickers bleven ook goed dicht. Na het verwijderen voelden mijn voeten heel zacht aan. Ik ben heel tevreden of dit voetenmasker.

Balea Motiv Fuss Socken Maske
Een voetenmasker met hibiscus en aloë vera. Deze sokken met bloemenprint voelden heel goed aan. Na het verwijderen voelde de huid van mijn voeten heel zacht en gehydrateerd aan.

Cien Hydro Boost Masque Tissu
Dit maskertje kocht ik bij Lidl in Frankrijk. Het masker bevat granaatappelextract, collageen en hyaluronzuur. Het masker zorgde voor een hydratatieboost, alleen was het gedeelte onder de neus veel te groot waardoor het niet echt aangenaam aanvoelde.

Sephora Caffeine Eye Masks
Deze oogmaskers met caffeine geven de huid onder je ogen een opkikker. Heel aangenaam op de huid.

The Body Shop Luscious Lychee Eye Sheet Mask
Dit oogmasker voelde heel fijn en verfrissend aan op de huid. Na een vermoeide dag ideaal om je huid een boost te geven.

Sephora Cucumber Eye Masks

Deze oogmaskers met komkommer voelden heel verfrissend aan. Ze verzachten de huid en zorgen ervoor dat je huid minder opgezwollen is.

Sephora Hydrating Vitamin Eye Masks

Oogmaskers met aloe vera dat de huid onder de ogen ontzwelt. Ze voelen heel fijn aan op de huid en blijven de hele tijd mooi op hun plaats zitten.

Bad/doucheproducten:


Hema Knetterbad

Deze badkristallen zorgen voor geknetter in het bad. Rui vond dit heel leuk.

Treaclemoon Punch of Wishes Badeschaum
Badpoeder dat zorgt voor een heerlijk bad vol schuim en dat ook nog eens lekker fruitig ruikt.

Isana Kokos & Vanille Cremedusche
Douchegel met mijn favoriete combogeuren kokos en vanille. Schuimt goed en ruikt lekker.

Kneipp Wintergefühl Badekristalle

Badkristallen met safraan, kastanje en sheabutter voor een zachte, gladde huid. Geur doet aan de herfst denken.

Nemume Bath Powder
Badpoeder met een lavelgeur dat zorgde voor blauw badwater. Vond de geur wat overheersend.

Dresdner Essenz Wolke Badeschaum für Wolkenschäfen
Badpoeder met rozen, vanille en framboos. Dit poeder zorgde voor een heerlijk ruikend bad vol met schuim.

Umami Sweet Spices Shower Gel

Douchegel met de geur van vanille en saffraan. Een lekkere, warme geur. Deze douchegel maakte onze huid goed schoon op vakantie.

Samples:


Skin1004 Centella Quick Calming Pad
Dit pad breng je aan waar je huid nood heeft aan het kalmeren en verzachten. Ik verkies persoonlijk liever een gezichtsmasker maar het was wel interessant om deze eens te kunnen uitproberen.

Supergoop! Unseen Suncreen Spf 30
Ik kreeg dit staaltje bij Sephora in Portugal. De creme smeerde heel gemakkelijk uit en voelde heel fijn aan op de huid. Mijn handen kleefden niet na het aanbrengen. Je zag zelfs niet dat er product op geweest was. Misschien dat ik de full size er eens van ga aanschaffen.

Allerlei:


Eucerin Sun Sensitive Protect SPF50 Dry Touch Mist Transparent
Een hele fijne zonnecrème om aan te brengen dankzij de spray. Het product plakt niet. Onze huid was goed beschermt en werd mooi bruin. Alleen door royaal aan te brengen zoals aangegeven was de flacon redelijk snel leeg, zeker op vakantie in de zon.

Kruidvat Oh My Hair Gummies
Haarvitamines die ervoor zorgen dat mijn haar er gezond uit ziet. Ik gebruik deze al maanden.

Kruidvat Oh My Night Gummies
Deze gummies zorgen ervoor dat ik gemakkelijker in slaap val en ze smaken ook nog eens lekker.

Umami Woody Lemons Liquid Hand Wash
Een hele fijne handzeep die de handen goed schoon maakt. Heeft een fris, fruitige geur.

Hebben jullie de voorbije maanden veel producten opgebruikt?

Reacties