Monday Haircare | Gentle Shampoo & Conditioner


Net als bij skincare wissel ik eens graag af van haarproducten. Ik zag de producten van Monday Haircare zo vaak voorbijkomen op social media dat ik ze ook eens moest uitproberen. Er zijn 4 verschillende lijnen: Smooth, Moisture, Volume en Gentle. Ik ging voor de Shampoo en Conditioner uit de Gentle lijn. Benieuwd hoe deze bevallen zijn? Lees dan snel verder.


De Gentle lijn is speciaal ontwikkeld voor haar en hoofdhuid die wat extra verzorging nodig hebben. De producten zijn voorzien van een voedend en ondersteunend reinigingssysteem dat viezigheid en resten voorzichtig verwijderd. Ze bevatten ingrediënten zoals sheaboter, kokosolie, vitamine E en panthenol.

Kokosolie voedt, kalmeert en verzacht het haar. Panthenol voedt en kalmeert de droge hoofdhuid, verbetert de elasticiteit van het haar en voorkomt gespleten punten. Gehydroliseerde rijstproteïne versterkt het haar en zorgt ervoor dat de hydratatie behouden blijft. Sheaboter voedt intens en Vitamine E ondersteunt een gezonde hoofdhuid en haargroei.

Gentle Shampoo


Ingrediënten:
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Citric Acid, Coco-Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glyceryl Oleate, Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, Polyquaternium-11, Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Cocamide Mipa, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Glycol Stearate, Sodium Sulfite, Parfum (Fragrance).

Hoe te gebruiken?
Breng de shampoo aan op nat haar, zachtjes laten schuimen en uitspoelen.

Gentle Conditioner


Ingrediënten:

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Amodimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Isododecane, Sodium Pca, Benzyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Trideceth-12, Tetrasodium Edta, Parfum (Fragrance).

Hoe te gebruiken?

Breng aan op nat haar, zachtjes inmasseren en uitspoelen.


Ik gebruik de producten in combinatie van elkaar en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. De shampoo schuimt goed en maakt mijn haar goed schoon. De conditioner zorgt ervoor dat mijn haar gemakkelijk doorkambaar is. Mijn haar voelt niet alleen schoon en zacht aan maar glanst ook heel mooi. Een voordeel is dat je weinig product nodig hebt voor een mooi resultaat. Wat ik ook heel handig vind aan de verpakkingen is dat ze niet alleen groot zijn en dus lang meegaan maar dat bovenop de dop een S of C staat waardoor je ze gemakkelijk kan herkennen.

De producten bevatten geen SLS of parabenen. Ze zijn PETA-gecertifieerd en dus dierproefvrij en geschikt voor veganisten. De flessen inclusief het pompje zijn 100% recyclebaar.

De producten van Monday Haircare zijn te koop bij Albert Heijn en kosten € 7,99 per stuk. Vaak zijn er promoties waar door je ze 1+1 gratis of zo kan kopen.

Kenden jullie het merk Monday Haircare al?

Reacties

 1. Wat een mooie foto's en producten! Ik vind de naam ook erg mooi en wat fijn dat het zo goed werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij AH heb ik ze al wel zien staan, maar ik heb ze nog nooit gekocht. Het zijn erg mooie flacons en fijn dat je er zo tevreden over bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zou het kopen voor de mooie flesjes alleen al. Ben ook wel eens benieuwd om ze te proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, heb ze eens gekocht toen ze 1+1 in de aanbieding waren, anders vind ik ze wel aan de prijzige kant. Het is mij toen goed bevallen en ik vind de flessen zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk en opvallende haarverzorgingsproducten, dat is weer eens wat anders dan een saaie fles

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zien er mooi uit! Ik hou ook van nieuwe haarproducten proberen dus ik ben nu wel nieuwsgierig geworden na deze. Nadat jij zei “zacht” als dat geen effect is, hoeft het van mij niet hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de verpakkingen alleen al zó ontzettend tof! Wil ze wel een keer proberen na het lezen van jouw review.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De flessen zijn in ieder geval heel erg mooi! Als het product ook zo goed werkt dan is het volgens mij helemaal prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ken dit merk nog niet. De vormgeving ziet er erg mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken dit merk nog niet, maar ga zeker even kijken bij de AH want alleen de verpakking zorgt er alvoor dat ik nieuwsgierig word naar dit product.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten