Bondi Sands | Eye Cream Eye Spy

 

Het merk Bondi Sands zal je misschien doen denken aan zonneproducten en zelfbruiners maar wist je ook dat ze een heel huidverzorgingsassortiment hebben. Mijn oogcrème was op en ik besloot de Eye Cream Eye Spy van dit merk te bestellen. Deze oogcrème zou 3u slaap er kunnen laten uitzien als 12u. Ik ben benieuwd. Jullie ook? Lees dan snel verder.


De Eye Cream Eye Spy is een oogcrème die vermoeide ogen kalmeert en hydrateert en zo donkere kringen en wallen te vermindert en de huid verheldert. Vitamine C en kakadu-pruim zorgen voor het verhelderen van de huid. Een antioxidantrijke mix van wortelolie en groene koffieboon hydrateert en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Ingrediënten:

Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Glycerides, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cyclohexasiloxane, Polyacrylamide, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Mica, Sodium Citrate, C13-14 Isoparaffin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Phenoxyethanol, CI 77891 (Titanium Dioxide), Glycine Soja (Soybean) Oil, Benzyl Alcohol, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Laureth-7, Citric Acid, Propanediol Erythritol, Lecithin, CI 77491 (Iron Oxides), Titanium Dioxide, Hibiscus Sabdariffa Fruit Extract, Aphanizomenon Flos-Aquae Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, CI 75130 (B-Carotene), Tocopherol, Potassium Sorbate, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tin Oxide, Sodium Benzoate.

Hoe te gebruiken?
Doe een kleine hoeveelheid oogcrème op een vinger. Breng de crème aan onder de ogen en dep zachtjes in om het product te laten absorberen. Er wordt aangeraden om de crème 's morgens op een schone huid aanbrengen als eerste stap in de huidverzorgingsroutine.


Dankzij de tube kan je de crème gemakkelijk doseren. Je heb ook maar weinig product nodig vind ik zelf. Het is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in. De huid onder mijn ogen voelt zacht en gehydrateerd aan maar of het echt al die uren slaap verdoezelt weet ik niet. Al bij al is het een hele fijne oogcrème om te gebruiken.


De oogcrème werd dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid. De crème is niet geparfumeerd.

Hun Everyday Skincare-assortiment is verpakt in 100% recyclebare verpakkingen en is gemaakt van post-consumer plastics. Je mag de verpakking gewoon in de prullenbak smijten als het product opgebruikt is.

De Eye Cream Eye Spy kost € 14,99 en is o.a. te koop bij Douglas.
Gebruiken jullie een oogcrème?

Reacties