Op # December


De maand is weer bijna voorbij en dan laat ik jullie een kijkje nemen in onze beautyprullenmand. Benieuwd welke producten we opgebruikt hebben en of ze een top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.


Haarverzorging:


Garnier Fructis Hair Food Aloe Vera Conditioner
Deze conditioner zorgt ervoor dat mijn haar gemakkelijk te doorkammen is en zacht aanvoelt.

Maskers:


Sephora Coconut Foot Masks
De voetmaskers van Sephora vind ik heel fijn om te gebruiken. Deze limited edition met kokosnoot maakten mijn voeten lekker zacht en gehydrateerd. De mooie feestelijke print maakten het helemaal af.

Balea Straffende Hydrogel Augen Maske
Oogpads met rozenwater en hyaluronzuur die de huid onder mijn ogen heel zacht maakte. Ze voelden heel fijn aan op de huid. Ik had niet eens het gevoel dat ik ze aan had.

Balea It’s Waffle Time Tuchmaske
Een gezichtsmasker met bessenextract en hyaluronzuur dat de huid zacht maakt en hydrateert. Het masker voelde wat dikker aan dan de maskers die ik gewoon ben.

Sephora The Smoothing Mask

Een heerlijk voedend gezichtsmasker met de geur van gingerbread koekjes. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

You are my sweet Santa Refreshing Facial Sheet Mask
Dit gezichtsmasker met hyaluronzuur voelde wat heel verfrissend aan op de huid. De kerstmanprint was een mooie extra.

Sweet Cookie Deep Cleansing Facial Sheet Mask
Een diepreinigend gezichtsmasker met knopblad extract. Mijn gezicht voelde schoon aan na gebruik. Dit masker had een leuk koekjesprint.

Bad/doucheproducten:


Urtekram Nordic Beauty Sweet Ginger Flower Body Wash
De Body Wash is zachte, reinigende douchegel die de huid goed schoon maakt en ook nog eens lekker zacht maakt. De geur is heel verfrissend.

Treaclemoon Cookie Kiss Badpoeder
Een heerlijk naar koekjes ruikend badpoeder dat zorgt voor veel schuim. Je kan gemakkelijk 2 keer een bad nemen met 1 verpakking.

Soul Secrets Shower Foam
Een shower foam met papaya en flamingo flower. Het schuim ruikt echt heerlijk. Het jammere is dat normaal gezien het product als een schuim uit de spuitbus moet komen maar dat is hier niet het geval. Het blijft een gel en het begint pas te schuimen als je het open wrijft.

Tetesept Cozy Hugs Pflegendes Schaumbad
Een badpoeder dat zorgt voor veel schuim in je bad en ook nog eens lekker ruikt. Dit badpoeder had de geur van sinaasappel, kaneel en kardemom. De geur deed aan kerst denken.

Tetesept Sweet Wishes Pflegendes Schaumbad
De combinatie van vanilla en macadamia had veel weg van karamel en rook echt heerlijk. Daarnaast zorgde het badpoeder voor een bad vol schuim.

Samples:


Nuxe Huile Prodigieuse
Deze olie ruikt echt heerlijk. Ondanks dat ik niet zo’n fan ben van oliën vind ik deze wel heerlijk om te gebruiken.

Cent Pur Cent Clair De Lune
Een staaltje van de nieuwe nachtcrème van Cent Pur Cent. Smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Mijn huid voelt erna heel zacht aan. Ik heb intussen een travelsize van deze crème aangeschaft.

Allerlei:


Belène Skincare Collagen Anti-Age Beauty Drink
De Collagen Anti-Age Beauty Drink voedt de huid van binnenuit voor een stralende, jeugdige huid aan de buitenkant. Het drankje heeft een citroensmaakje. Ik was aangenaam verrast want ik vind toch dat mijn huid er beter is gaan uitzien sinds ik de drankje gebruik. Ik gebruik ze wel in combinatie met de Silicium Anti-Age Beauty Pill van dit merk.

White Barn Salted Caramel Old Fashioned Scented Caramel
Deze geurkaars met gezouten karamel, bourbon en sinaasappelschillen rook echt heerlijk. Ik ben ook helemaal fan van deze geurkaarsen. Ze ruiken zelfs lekker als ze niet branden.

Alvira Skincare Duo Organic Cotton Pads
ik vind het heel fijn om grote wattenschijfjes te gebruiken om mijn make-up te verwijderen. Deze van Alvira zijn heel groot en fijn om te gebruiken.

Kruidvat Oh My Night Gummies
Deze gummies zorgen ervoor dat ik gemakkelijker in slaap val en ze smaken ook nog eens lekker.

Hebben jullie de voorbije maanden veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Leuk om te zien! Ik word helemaal vrolijk van al die kerstachtige verpakkingen. Ik heb de voorbije twee maanden veel opgebruikt, mijn mandje was flink vol.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten