Sephora | Gingerbread Soothing Face Mask

 

Tijdens de feestdagen breng Sephora altijd een leuk aangepast gezichtsmasker uit. Dit jaar is dit het Gingerbread Soothing Face Mask. Bij mijn laatste bezoekje aan Sephora kwam ik het masker tegen en dat moest ik natuurlijk uitproberen. Benieuwd hoe het bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Gingerbread Soothing Face Mask is een limited edition gezichtsmasker met peperkoekgeur dat zich richt op een huid die nood heeft aan hydratatie. Daarnaast gaat het de huid voeden en kalmeren. Het gezichtsmasker is geformuleerd met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is verrijkt met kaneel- en watermeloenextracten. Watermeloenextract heeft verzachtende eigenschappen, ideaal voor de gevoelige huid. Het masker bestaat uit ultradunne vezels afgeleid van eucalyptus die zich perfect hechten aan de huid waardoor de actieve ingrediënten beter opgenomen worden door de huid.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Parfum (Fragrance), Sorbitan Caprylate, Glycolipids, Lecithin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, O-Cymen-5-Ol, Sodium Benzoate, Gardenia Tahitensis Flower, Citric Acid, Tocopherol.

Hoe te gebruiken?
Breng het gezichtsmasker aan op een schone, droge huid. Laat vijf minuten intrekken, verwijder het masker en masseer zachtjes het resterende product in. Afspoelen is niet nodig.


Dit masker ruikt echt heerlijk zoet, maar niet te overheersend. Het bevatte veel serum waardoor het heel verfrissend en aangenaam aanvoelde op de huid. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. Ik ben heel tevreden over dit masker en zou het zeker opnieuw aanschaffen.

Het masker is dermatologisch getest door onafhankelijke laboratoria en vrijwilligers om de veiligheid en effectiviteit te garanderen.

Dit limited edition gezichtsmasker is te koop bij Sephora en kost € 3,99.

Gebruiken jullie soms een gezichtsmasker?

Reacties