Tetesept | Cozy Hugs & Sweet Wishes Badschuim

 

Net als vorig jaar heb ik enkele leuke badschuimpjes van Tetesept gekocht. Alleen aan voor de leuke verpakkingen en de lekkere geuren. Benieuwd of deze net zo bevallen zijn als vorig jaar? Lees dan snel verder.


Cozy Hugs


Cozy Hugs is een heerlijk langdurig badschuim met de geur van sinaasappel, kaneel en kardemom. Deze combinatie zorgt voor een ontspannen gevoel. Sinaasappelolie heeft een positief effect op de stemming dankzij de ontspannende, verhelderende en angstremmende eigenschappen. De warme geur van kaneel inspireert en stimuleert creativiteit en werkt stimulerend. De belangrijkste actieve ingrediënten van de aromatische kardemom zijn de essentiële oliën, die onder andere bijdragen aan de opwarming.

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Maris Sal, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Elettaria Cardamomum Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Glycerin, Peg-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool, Ci 15985, Ci 16255.

Dit badpoeder heeft een echte kerstgeur. De combinatie van sinaasappel, kaneel en kardemon ruikt heerlijk. De poeder zorgt voor heel wat schuim. Heerlijk om in te baden.

Sweet Wishes


Sweet Wishes heeft de heerlijk zoete geur van vanille en macadamia. Vanille ruikt niet alleen lekker maar werkt ook kalmeren en zou de creativiteit stimuleren. Macadamia maakt de droge huid weer zacht.

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Maris Sal, Peg-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Leaf Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Glycerin, Citric Acid, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Coumarin, Linalool, Ci 15985, Ci 16255.

De geur van Sweet Wishes doe me meer aan karamel denken dan aan vanille en macadamia, maar de geur is heerlijk. Ook dit poeder geeft heel wat schuim.


Hoe te gebruiken?
Voeg de inhoud van het zakje toe aan het stromende badwater en geniet van het bubbelbad bij 35-38 °C gedurende 10-20 minuten.

Ik ben helemaal fan van beide geuren. Ze doen je wegdromen in een bad vol met heerlijk ruikend schuim.

Het badschuim van Tetesept is veganistisch en bevat een formule zonder microplastics en in water oplosbare zuiver synthetische polymeren.

Het Tetesept Badschuim kost € 0,95 per stuk.

Vinden jullie een bad vol heerlijk ruikend schuim ook zo zalig?

Reacties

  1. Alleen al voor de kerstachtige verpakking zou ik dit badschuim kopen. De geuren klinken ook heerlijk. Ik kan zeker genieten van een warm bad vol schuim.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten