Belène | Collagen Anti-Age Beauty Drink & Silicium Anti-Age Beauty Pill

 

Op de Instagram pagina van Pharmamarket waren ze op zoek naar testers voor de Collagen Anti-Age Beauty Drink en de Silicium Anti-Age Beauty Pill. Aangezien ik gemerkt had dat mijn huis aan het veranderen is besloot ik mij op te geven. Ik was dan ook heel blij dat ik er uit gekozen was om deze uit te testen. Benieuwd wat deze producten juist zijn en hoe ze bevallen zijn? Lees dan snel verder.

Collagen Anti-Age Beauty Drink

De Collagen Anti-Age Beauty Drink bevat het Collagen Active L Complex, een geregistreerde formule die de huid voedt van binnenuit voor een stralende, jeugdige huid aan de buitenkant. Deze unieke mix van actieve ingrediënten zoals mariene collageenpeptiden, hooggedoseerd hyaluronzuur en een complex van vitamines en mineralen werd speciaal ontwikkeld voor het bekomen van een zichtbaar mooiere en strakkere huid.

Mariene collageenpeptiden zorgen voor een gladde, elastische huid, hyaluronzuur voor optimale hydratatie en stevigheid van de huid en een complex van vitamines en mineralen voor een gezonde collageenvorming.

Ingrediënten:
Water, Marine Collageen Peptiden (Vis), Bevochtigingsmiddel (Glycerol), Voedingszuur (Citroenzuur), Aroma (Citrus), Hyaluronzuur, L-Ascorbinezuur, Zinkgluconaat, Conserveermiddelen (Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat), DL-Alfa-Tocoferylacetaat, Zoetstof (Steviolglycosiden), Riboflavine.

Hoe te gebruiken?
Je mag 1 drinkflacon (25 ml) per dag innemen en dit mag onverdund gedronken worden. Het hoeft niet in de koelkast bewaard te worden maar dit kan wel voor een nog frissere smaak zorgen.

Deze collageendrink is suikervrij en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. Dit voedingssupplement mag je niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruiken.

De plastic flacon is gemaakt uit recycleerbare materialen en kan in de PMD zak om opnieuw gerecycleerd te worden.

Silicium Anti-Age Beauty Pill | 90 tabletten

De Silicium Anti-Age Beauty Pill is een voedingssupplement met als actieve ingrediënten Mesoporosil® en vitamine C die de huid voedt van binnenuit voor een zichtbaar resultaat aan de buitenkant, namelijk een strakkere, elastischere en goed gehydrateerde jonge huid. Het gepatenteerde Mesoporosil is het best oplosbare en best opneembare silicium in vaste vorm. Silicium is noodzakelijk voor de synthese en de dwarsverbinding van collageen. Collageen, het belangrijkste structurele eiwit van de huid, zorgt voor een strakke, goed gehydrateerde en elastische, jonge huid.

Hoe te gebruiken?

Je mag 1 tablet per dag innemen.

De tabletten zijn vegan en bevatten geen suiker, gluten, lactose en soja. Ze zijn geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Ik gebruik sinds een maand beide producten in combinatie met elkaar en ik moet zeggen dat ik vind dat mijn huid er beter uit ziet. In het begin van het jaar had ik gemerkt dat mijn huid wat meer ging ‘hangen’ en ik heb nu wel het gevoel dat dit minder het geval is. Natuurlijk moet je deze producten blijven gebruiken voor een optimaal resultaat want met een kuur van een maand los je natuurlijk dit probleem niet op. Ik wist niet wat ik moest verwachten toen ik deze producten begon te gebruiken maar ben toch aangenaam verrast.

De Collagen Anti-Age Beauty Drink kost € 99,95 (30 x 25ml) en de Silicium Anti-Age Beauty Pill kost € 59,95 (90 tabletten). Beide zijn te koop op de site van Pharmamarket.

Gebruiken jullie iets tegen huidveroudering?

Reacties