Favorieten Februari

 

De voorbije maand heb ik weer heel wat leuke producten leren kennen en vond ik het moeilijk om er mijn 4 maandelijkse favorieten uit te kiezen. Het is toch gelukt en ik zette deze vandaag op een rijtje. Benieuwd? Lees dan snel verder.Wekelijks gebruik ik een scrub om mijn huid zachter te maken. De Give ‘m Pumpkin To Talk About Body Scrub with Sugar maakt niet alleen mijn huid lekker zacht maar laat ook een verzorgend laagje achter. Oh en ruikt ook nog eens heerlijk. Je hebt maar weinig product nodig waardoor je lang met deze verpakking kan doen.


Ik heb een hele gevoelige huid onder mijn ogen en daarom gebruik ik dagelijks een oogcrème. Sinds enkele weken gebruik ik de Cooling Eye Cream van Clay And Glow. De metalen applicator voelt heel verfrissend aan op de huid. Hiermee kan je de crème ook gemakkelijk inmasseren. Mijn huid voelt heel zacht en gehydrateerd aan.


De Mindful Skin Moisturizing 24h Cream van Kneipp gebruik ik al enkele maanden en ben er heel tevreden over. Het pompje zorgt ervoor dat je de crème gemakkelijk kan doseren. De crème is heel licht waardoor je deze gemakkelijk kan uitsmeren en snel intrekt. Hierdoor kan je er gemakkelijk en snel make-up over aanbrengen. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan.


Voor mijn oogschaduw grijp ik altijd naar neutrale kleurtjes. Ik kocht onlangs deze High Pigment Eye Shadows en ik vind ze heel fijn om te gebruiken. Ze zijn goed gepigmenteerd en blenden ook nog eens mooi uit. Mochten deze kleurtjes niet jullie ding zijn dan zijn er nog een 50-tal kleurtjes waaruit je kan kiezen.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Die Kiko oogschaduws ga ik onthouden voor als ik eens bij Kiko bestel. Die Clay And Glow oogcrème klinkt ook heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten