Clay And Glow | Cooling Eye Cream

 

Heb je last van gezwollen ogen en donkere kringen dan heb ik misschien wel de oplossing! Omdat ik een gevoelige huid heb onder de ogen gebruik ik dagelijks een oogcrème. Mijn oogcrème was op en omdat ik regelmatig de Cooling Eye Cream van Clay And Glow voorbij zag komen besloot ik deze te bestellen. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.



Clay And Glow kende ik van hun heerlijk roze gezichtsmasker. Vorig jaar hebben ze heel wat andere gezichtsverzorgingsproducten uitgebracht waaronder de Cooling Eye Cream.

De Cooling Eye Cream helpt bij het ontzwellen van je ogen, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Dit product gaat ontstekingen en wallen tegen en ondersteunt de collageen productie. Daarnaast zorgt de oogcrème voor het hydrateren en verstevigen van de huid en vermindert het donkere kringen. De metalen applicator zorgt ervoor dat je de oogcrème gemakkelijk aan kan brengen. Het geeft een verkoelend effect en het verbetert de bloedcirculatie.


De formule van deze oogcrème bestaat uit 95,7% uit natuurlijke ingrediënten en bevat onder andere enkele plantaardige boters en oliën. Shea boter is een natuurlijke boter die gemaakt is van de zaden van de vrucht van de karitéboom. Shea boter voedt en hydrateert de huid en staat ook bekend om zijn ontstekingsremmende werking. Daarnaast gaat het huidveroudering tegen omdat het de collageenproductie van de huid stimuleert. Avocado olie wordt gewonnen uit de zaden van een avocadoboom. Avocado staat bekend om zijn hydraterende en voedende eigenschappen en bevat ook veel vitaminen die de huid beschermen tegen Uv-licht en vervuiling. Vitamine C beschermt de huid ook tegen schadelijke factoren zoals Uv-licht en vervuiling en laat je huid er fris en stralend uitzien. Daarnaast staat vitamine C bekend om het verbeteren van het natuurlijke genezingsproces. Vitamine E is hydraterend en gaat diep in de huid om de huid barrière te genezen. De vitamine beperkt de cel schade die de zon kan veroorzaken en gaat veroudering van de huid tegen.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerine, Butyrospermum Parkii Boter (Shea Boter), Helianthus Annuus Zaadolie (Zonnebloemolie), Persea Gratissima Olie (Avocado Olie), Cetearyl Olivaat, Sorbitaan Olivaat, Argania Spinosa Kernel Olie (Argan), 3-O-Ethyl Ascorbinezuur (Vitamine C), Tocoferol (Vitamine E), Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-7 Hcl, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, N-Hydroxysuccinimide, Rosa Canina Fruit Olie (Rozenbottel Olie), Chrysine, Xanthaangom, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine.


Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op de huid onder de ogen aan van de binnenkant naar de buitenkant en masseer het product in om zwellingen te verminderen. Wanneer je de oogcrème in de koelkast bewaard zal dit extra verkoelend aanvoelen. Je mag deze crème dagelijks gebruiken.


Dankzij de metalen applicator kan je de oogcrème heel nauwkeuring doseren en hygiënisch aanbrengen. De applicator voelt heel verfrissend en aangenaam aan. De huid onder mijn ogen voelt heel zacht en gehydrateerd aan. Ik heb geen last meer van droge of een gevoelige huid. Voordeel is dat deze snel intrekt en ik hierdoor snel na gebruik make-up kan aanbrengen. Ook de verpakking is prachtig. De tube zit in een stevig roze doosje met grote spiegel en kan je erna gewoon hergebruiken om iets in op te bergen. Ik ben heel tevreden over deze oogcrème en ga zeker nog andere producten van dit merk uitproberen.

De oogcrème is geschikt voor alle huidtypes. Het product bevat geen parabenen, gluten, siliconen, alcohol, parfum of PEG’s

De Cooling Eye Cream kost €24.95 voor een tube van 15 ml. Je kan de producten van Clay And Glow online shoppen op hun eigen website of bij Ici Paris XL, ook in België.

Gebruiken jullie een oogcrème?

Reacties

  1. Deze oogcrème klinkt heel fijn. Hij bevat ook veel verzorgende ingrediënten. Die metalen applicator lijkt me heerlijk omdat hij verkoelend werkt. Ik gebruik momenteel een oogcrème van Vichy en daar ben ik ook heel tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten