Clay & Glow | Pink Clay Mask


Vandaag laat ik jullie een maskertje zien waar ik al een hele tijd benieuwd naar was. Ik zag het Clay Mask van Clay & Glow Pink voor het eerst op Instagram tegen en was verbaasd over de resultaten. Onlangs won ik het masker op hun Instagrampagina en vandaag vertel ik jullie er meer over. 







Het Pink Clay Mask is ontworpen om het vuil uit de poriën te bestrijden en deze te verkleinen, de huid te ontgiften en te ontdoen van onzuiverheden en vuil. Daarnaast vermindert het ook roodheid, acne en littekens. Met als resultaat een stralende huid! 


De belangrijkste ingrediënten uit het masker:


De rode klei is ideaal voor de gevoelige huid en verbetert de conditie en het uiterlijk van de huid, vooral bij stress of vermoeidheid.

De beige klei wordt gebruikt om het gezicht te ontgiften, onzuiverheden te absorberen en te verwijderen. Het stimuleert de bloedsomloop en de lymfesystemen, vermindert mogelijk cellulitis en geeft een verfrissende en jeugdige gloed. Het is geschikt voor zowel droge als vette huidtypen. Een combinatie van deze 2 maakt het masker roze.

Zwarte quinoa bevat bevat veel vitamine E waardoor de beschadigde huid herstelt wordt omdat het nieuwe collageensynthese kan stimuleren. De vitamine B in de zwarte quinoa vermindert donkere vlekken en helpt je huid op te helderen.

Açaí bessen bevatten een hoge hoeveelheid antioxidanten. De ontstekingsremmende eigenschappen van de açaí-bes helpen acne te bestrijden en onzuiverheden te verwijderen.

Aloë Vera stimuleert celvernieuwing, en geneest op een kalmerende wijze brandwonden of roodheid. Aloë vera stimuleert celvernieuwing en geneest op een verzachtende en natuurlijke manier brandwonden en roodheid . 



Hoe te gebruiken?
Reinig eerst je gezicht met warm water zodat al je poriën open gaan. Breng een dunne laag van het masker aan met de bijgeleverde kwast. Laat het masker 10 minuten drogen. Het kan zijn dat je huid wat gaat tintelen. Dat betekent dat alle actieve ingrediënten hun werk doen. Verwijder het masker met een vochtig washandje. 



Hoe vaak je het masker gebruikt hangt af van je huidtype. Heb je een droge/gevoelige huid dan wordt er aangeraden om het masker maximaal 1 tot 2 keer per week te gebruiken, de gecombineerde huid 2 tot 3 keer per week en de vettige huid 3 keer per week.

Als je huid gevoelig is voor acne, kan je deze ook gebruiken als spotbehandeling voor je actieve acne. Het masker droogt de puist uit en laat het sneller genezen.

Het masker is 100 % veganistisch en alleen natuurlijke, organische en actieve ingrediënten. Het is vrij van gluten, siliconen, parfum en parabenen en het is cruelty free.

Is het nu deze hype waard?
Met het kwastje kan je het masker gemakkelijk aanbrengen en verdelen. Al snel voelde ik het masker opdrogen. Het masker zou wat tintelen maar dat heb ik niet ondervonden. Ook het verwijderen ging heel vlot met een vochtige face cloth.

Zelf heb ik geen last van acne dus daar kan ik niet over oordelen. Wat ik wel kan zeggen is dat mijn huid na het masker heel schoon en zacht aanvoelde. Denk niet dat mijn huid al zo zacht aangevoeld heeft. Mijn gezicht straalde. Ik ben zeker fan van dit zalige masker.


Het Clay And Glow Pink Clay Mask is te koop op in de webshop van Clay And Glow voor € 39,99.

Kenden jullie dit masker al?

Reacties

  1. Wat een super artikel, wat top om te horen dat je hem fijn vond �� Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke verpakking alleen al! Klinkt als een fijn masker, ik kende hem nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alleen voor de verpakking zou ik het al kopen :D ik ken het masker verder zelf niet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nee ik had er nog niet van gehoord maar het lijkt me zo te lezen echt een must have masker voor de verzorging van mijn huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. In hoeverre merk je verschil met soortgelijke maskers? Wat maakt deze beter?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het lijkt mij heel zacht om te gebruiken. Toch lijkt het me gek om met zo'n masker door het huis te lopen. Wel een leuke foto ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik al jaren klei dus ik ben fan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten