Give ‘m Pumpkin To Talk About Body Scrub with Sugar


Een tijdje geleden kon je hier een review lezen over de Give ‘m Pumpkin To Talk About Shower Gel en Hair Mask. Beide producten waren heel fijn om te gebruiken en nu kwam ik onlangs bij Action een Sugar Scrub uit dezelfde lijn tegen. Natuurlijk moest ik deze ook eens uitproberen. Benieuwd of de scrub net zo goed is? Lees dan snel verder.


De Give ‘m Pumpkin To Talk About Body Scrub with Sugar is een bodyscrub verrijkt met pompoenextract die dode huidcellen verwijdert. Pompoenextract stimuleert de celvernieuwing van de huid en helpt bij het afbreken van dode huidcellen. Dit zorgt voor een gladdere en glanzende huid.


Ingrediënten:
Sodium Chloride, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Aqua, Sucrose, Parfum, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI75470, CI19140.

Hoe te gebruiken?
Breng de scrub aan met ronddraaiende bewegingen over een vochtige huid. Na het inmasseren moet je je huid goed afspoelen.


Net als de andere producten heeft deze suikerscrub een lekkere zoete geur. De scrub heeft de structuur van een dikke pasta maar is toch heel gemakkelijk uit te smeren. De scrub maakt mijn huid lekker zacht en het product laat ook een verzorgend laagje achter. Je hebt maar weinig product nodig dus met die grote pot van 400 gr kan je zeker een tijdje mee verder. Ik vind dit een hele fijne scrub.

De Body Scrub with Sugar kost € 1,99 voor 400 gr en is te koop bij Action.

Gebruiken jullie soms een scrub?




Reacties

  1. Deze heb ik zelfs nog niet zien staan. Ik ga 'm toch op mijn lijstje zetten voor mijn volgende bezoek.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten