Give ‘m Pumpkin To Talk About Hair Mask & Shower Gel

 

Toen ik op de Instagram pagina van Action zag dat ze een haarmasker en douchegel met pompoen hadden moest ik deze eens uitproberen. Gelukkig vond ik beide producten in een Action in de buurt. Benieuwd hoe deze producten bevallen zijn? Lees dan snel verder.

Hair Mask


Het Give ‘m Pumpkin To Talk About Hair Mask is een vocht inbrengend haarmasker dat verrijkt is met pompoenextract. Het masker is geschikt voor alle haartypes.

Ingrediënten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum, Isopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Cucurbita Pepo Fruit Extract, Citric Acid, Propanediol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, CI 19140, CI 17200.

Hoe te gebruiken?
Breng na het wassen het masker aan op droog haar van de haarwortel tot aan de puntjes. Laat 5 minuten intrekken en daarna goed uitspoelen.


Het haarmasker bevat 200 ml en kost € 1,39.

Shower Gel


De Give ‘m Pumpkin To Talk About Shower Gel bevat een verfrissende formule met pompoen extract die de huid reinigt.

Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Cocamide Dea, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Aloe Barbadenis Leaf Juice, Cucurbita Pepo Fruit Extract, Tetrasodium Edta, Propanediol, Sodium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, CI 19140, CI 17200.

Dit product is perfect voor dagelijks gebruik.

De douchegel bevat 500 ml en kost € 1,29.


Beide producten hebben een lekker zoete herfstachtige geur. Zalig om te gebruiken. De douchegel laat zich gemakkelijk uitsmeren en maak mijn huid goed schoon. Alleen jammer dat de lekkere geur zo snel verdwenen is. Het haarmasker is ook heel gemakkelijk aan te brengen en te verdelen. Na het uitspoelen voelde mijn haar heel zacht aan.

Zijn jullie in de herfst ook helemaal into pompoen?

Reacties

  1. Hé, wat een leuke producten. Ik heb ze hier nog niet gezien. Jammer dat de geur van de douchegel zo snel verdwijnt, maar dat is vaak zo bij die goedkope douchegels. Het haarmasker klinkt wel heel fijn. In het algemeen vind ik de haarmaskers van Action goed voor die prijsjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je moet het haarmasker zeker eens uitproberen. Hopelijk kan je er nog eentje vastkrijgen.

      Verwijderen
  2. Mijn meiden en ikzelf zijn ook helemaal fan van dit haarmasker. Hiervoor hadden ze een mangovariant. Die was ook zo ontzettend fijn voor lang haar!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten