Shoplog | Kiko Milano

 

Vroeger ging ik op vakantie regelmatig make-up shoppen bij Kiko. Toen ik onlangs in Leuven de Kiko winkel voorbij liep besloot ik een kijkje te gaan nemen. Vooral omdat ik onlangs heel wat oude make-up weggedaan heb en kon dus wel wat nieuwe make-up gebruiken. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan snel verder.


High Pigment Eyeshadow € 4.19


De High Pigment Eyeshadows zijn sterk gepigmenteerde oogschaduwen met een onmiddellijke, intense en bewerkbare kleurafgave. Er is keuze uit 54 kleurschakeringen en 5 verschillende finishes: mat, parelmoer, metallic, glanzend en fonkelend.

Ik kocht 3 kleurtjes die bij elkaar passen: 28 Metallic Dark Rust, 32 Hazelnut Matte en 34 Metallic Brown. Zoals je kan zien zijn het hele neutrale kleurtjes die bij elkaar passen en bij elke look gaan.

In het verleden had ik al van deze heel gepigmenteerde oogschaduwen gekocht en was er heel tevreden over. Ze zijn niet alleen heel gepigmenteerd maar blenden ook mooi uit. Wanneer ik nog eens bij een Kiko ben ga ik nog wat extra kleurtjes aanschaffen.

Wonder Woman Power Shine Explosion Lip Stylo € 3,00Bij het opruimen van mijn make-up producten heb ik ook heel wat lipproducten weg gedaan. Ik verkies meestal bessenkleurtjes op mijn lippen en mijn oog viel op de Wonder Woman Power Shine Explosion Lip Stylo in de donkerste kleur 06 Legendary Burgundy.

De Power Shine Explosion Lip Stylo is een lipkleur met een ultraglanzende finish. Dankzij het handige "click and go" systeem en de schuine punt kan je het product gemakkelijk en nauwkeurig aanbrengen.

Softening Face Mask € 1,49


Naast make-up heeft Kiko ook gezichtsverzorging. Aan de kassa zag ik het Softening Face Mask liggen en dat moest ik natuurlijk ook eens uitproberen. Dit is een balans herstellend gezichtsmasker met karot├ęboter om je huid weer zacht te maken.

Smart Nail Lacquer € 2.50


Als laatste kocht ik een sneldrogende nagellak. Ik gebruik al jaren hun nagellak. Ze drogen snel en blijven mooi zitten. Ik kocht 65 Strawberry Pink, een kleurtje die ik in de zomer ga gebruiken voor mijn teennagels.

De prijzen die erbij staan zijn de solden prijzen behalve bij de nagellak.

Hebben jullie al eens iets gekocht bij Kiko? 

Reacties

  1. Leuke spulletjes heb je gekocht! Lief nagellakje en de oogschaduws zien er prachtig uit. Ik heb ooit eens gelezen dat de mono oogschaduws van Kiko beter gepigmenteerd zijn dan de palettes. Als ik de oogschaduws zo zie, dan geloof ik dat wel. Ik ben nog nooit in een Kiko winkel geweest, maar heb er lang geleden wel eens bij besteld. Eerlijk gezegd is Kiko een webshop die ik een beetje vergeet, terwijl ze er prachtige items hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke producten! Vooral de oogschaduws zien er heel leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie producten, ik zou gaan voor het gezichtsmasker

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten