Op # Januari


De eerste maand van het nieuwe jaar is ook alweer bijna voorbij. Ook deze maand hebben we weer wat producten opgebruikt. Waren deze top of eerder een flop? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Belif Moisturizing Eye Bomb
Deze oogcrème had ik al eerder eens gebruikt en nog steeds ben ik er heel tevreden over. De huid onder mijn ogen is gehydrateerd en voelt zacht aan.

Bioré Limited Edition Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strips
De neusstrips van Bioré zijn heel fijn in gebruik en halen het vuil uit de huid om mijn neus.

Lichaamsverzorging:


The Body Shop British Rose Exfoliating Gel Body Scrub
De scrub maakte mijn huid lekker zacht maar ik ben niet zo’n fan van de geur.

Haarproducten:


Balea Professional #hairlicious Öl- Haarmaske
Normaal gezien ben ik niet zo voor producten met olie voor mijn haar maar dit haarmasker vond ik heel fijn om te gebruiken. De verpakking was ook een iets anders dan de gebruikelijke potten of tubes.

Give ‘m Pumpkin To Talk About Hair Mask
Dit heerlijke haarmasker met pompoenextract kocht ik bij Action. De geur is lekker zoet en het masker zorgde ervoor dat mijn haar een extra boost kreeg. Ik zou dit zeker opnieuw aanschaffen.

Maskers:


Detox Sheet Mask
Een 2-delig gezichtsmasker met pepermunt, agave en kaolien klei dat de huid verfrist en verzorgt. Een klei sheet masker is altijd speciaal om te gebruiken vind ik zelf. Het voelde wel heel aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelde er na heel zacht aan.

Sephora Cinnamon Sheet Mask
Dit masker voelde heel aangenaam aan op de huid en zorgde ervoor dat mijn huid zacht aanvoelde. De subtiele combinatie van kaneel en een soort melk is een mooi pluspunt. Het was de tweede maal dat ik dit masker gebruikte.

111Skin Celestial Black Diamond Eye Mask
Hele fijne oogpatches met kleine glittertjes in. De huid onder mijn ogen voelde erna heel zacht aan. Mochten ze wat goedkoper zijn dan kocht ik ze zeker opnieuw.

Balea Vitamin C 2-Phasen Tuch Maske
Deze verpakking bestaat uit 2 stappen. Eerst breng je het serum aan en daarna het gezichtsmasker. Beide voelden heel aangenaam aan op de huid en ik had het gevoel dat mijn huid een boost gekregen had.

Balea Straffende Hydrogel Augen Pads Golden Vanilla
Deze gouden oogpads voelden aangenaam aan op de huid. Toen ik ze verwijderde voelden ze zelfs droog aan dus mijn huid kon deze boost zeker gebruiken. Alleen omdat ze zo dun zijn was het wel wat geknoei om ze aan te brengen maar voor de rest ben ik heel tevreden over deze oogmaskers.

Essence Disney Princess Hydrogel Eye Patches
Hydraterend en verkoelende oogmaskers met cafeïne. Deze grote oogpads bleven mooi op hun plaats zitten en voelden heel aangenaam aan. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd aan.

A’pieu Coconut Milk One-Pack
Een diep hydraterend gezichtsmasker met kokosmelk dat ervoor zorgt dat het serum goed opgenomen wordt door de huid. Mijn huid voelde erna heel verfrissend en gehydrateerd aan.

A’pieu Coffee Milk One Pack Mask
Dit masker zou ervoor zorgen dat je huid weer steviger gaat worden maar met 1 maskertje lukt dit natuurlijk niet. Het voelde wel heel verfrissend aan op de huid.

A’pieu Green tea Milk One Pack Mask
Het Green Tea masker kalmeert de huid en dankzij de frissen geur vond ik het een heel aangenaam masker.

Bad/doucheproducten:


Dresdner Essenz Sinnliche Winterbeere Pflegebad
Badzout met een echte winterse geur van rode bessen en amandelen. Resultaat is een heerlijk schuimend bad.

Give ‘m Pumpkin To Talk About Shower Gel
Een douchegel met een lekker zoete geur. Schuimt goed.

Dresdner Essenz Cosy Love Aroma-Schaumbad
Een heerlijk warm en ontspannend badschuim met de geur van geroosterde amandelen en karamel.

Mickey and Friends Bath Fizzer
Een badbruistablet in de vorm van Mickey die het water een rode kleur geeft. Rui vond dit heel leuk.

Allerlei:


Nivea Black & White Invisible Anti-Transparant
Deze maand heb ik weer eens één van mijn favoriete deo’s opgebruikt. De deo zorgt ervoor dat ik mij de hele dag fris voel en laat ook geen vlekken achter op mijn kleren. Het enige nadeel is dat soms de roller niet goed werkt.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Zo, je hebt lekker veel maskertjes gebruikt. Heerlijk! Dat Pumpkin haarmasker van de Action heb ik ook. In het begin vond ik de geur best lekker, maar ondertussen steekt het wat tegen. De geur is een beetje te zoet voor mij. Zo zie je maar hoe smaken (en geuren ;-)) kunnen verschillen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is helemaal waar. Ik heb dat ook soms wanneer ik een grote verpakking heb. tegen dat de fles op is ben je de geur beu

      Verwijderen

Een reactie posten