Balea Professional | #hairlicious

 

Bij mijn laatste bezoekje aan DM viel mijn oog op de limited edition #hairlicious haarproducten van Balea. Deze nieuwe lijn bevat heel wat producten maar de shampoo, het olie haarmasker en het pre-masker spraken mij het meeste aan. Ik testte ze natuurlijk uit en vandaag vertel ik jullie meer over deze producten. Benieuwd? Lees dan snel verder.

De #hairlicious –lijn bevat een verzorgende formule en een sensuele hibiscusgeur en richt zich op beschadigd haar.


Shampoo

De Hairlicious Shampoo is een milde reiniging die zacht is voor de hoofdhuid. Het is een hoogwaardige verzorgingsformule voor merkbare soepelheid en gezond uitziend haar en dit tot in de puntjes. De shampoo bevat geen alcohol, ammoniak of siliconen.


Ingrediënten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Panthenol, Potassium Sorbate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ci 45100, Sodium Sulfate.

Hoe te gebruiken?
Masseer de shampoo zachtjes in in nat haar. Laat eventjes inwerken en daarna grondig uitspoelen met lauw water.

De shampoo is dankzij het handige pompje gemakkelijk te doseren. Het product is gemakkelijker te verdelen en schuimt goed. Mijn haar voelt erna heel schoon aan en is ook gemakkelijk te doorkammen.

Öl- Haarmaske

Het oliehaarmasker bevat een rijke verzorgende formule met kokos-, jojoba-, avocado- en amandelolie die zorgen voor een prachtige soepelheid. Het masker voorkomt gespleten punten en haarbeschadiging. Het haarmasker is op oliebasis en bevat geen alcohol, ammoniak, siliconen of sulfaten.


Ingrediënten:
Cocos Nucifera Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Parfum, Ocopherol.

Hoe te gebruiken?
Doe een kleine hoeveelheid in je handpalmen en masseer gelijkmatig in de lengtes van je haar en puntjes. Laat 15 tot 30 minuten intrekken en spoel daarna goed uit met shampoo.

Het olie haarmasker is soms wat moeilijk uit de verpakking te krijgen omdat het nogal een stevige structuur heeft. Niet iets wat ik gewoon ben van een haarmasker. Daarnaast is het wel gemakkelijk over je haar te verdelen. Na het uitspoelen is mijn haar gemakkelijk door te kammen. Mijn haar voelt erna ook heel zacht aan.

Pre-Wash Haarmaske

Het Balea Pre-Wash Haarmasker zorgt voor meer soepelheid en een gevoel van fris en schoon haar. Het haar is gemakkelijker doorkambaar. Het haarmasker bevat geen microplastics en in water oplosbare, puur synthetische polymeren.


Ingrediënten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Stearamidopropyl Dimethylamine, Helianthus Annuus Seed Oil, Lactic Acid, Montmorillonite, Butyrospermum Parkii Butter, Cetrimonium Chloride, Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum, Sodium Benzoate, Illite, Quartz, Kaolin, Potassium Sorbate, Mica, Ci 77891, Ci 77491, Calcite, Silica, Citric Acid, Sodium Chloride, Tin Oxide.

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid aan voor het wassen op droog haar. Laat minimum 15 minuten inwerken. Daarna grondig uitspoelen en wassen met shampoo.

Toen ik de verpakking opende deed het haarmasker mij wat aan een kleimasker denken. Het masker is gemakkelijk aan te brengen en te verdelen. Aangezien je het 15 minuten moet laten inwerken voor het wassen had ik wat schrik dat het zou druppen maar dit was niet het geval. Het uitspoelen viel heel goed mee. Mijn haar was na het wassen gemakkelijk te doorkammen. Het voelde ook schoon en zacht aan.


Ik ben heel tevreden over de producten van de #hairlicious-lijn. Mijn haar voelt zacht aan en heeft meer volume.

Balea Hairlicious Shampoo € 1,95 (250 ml)
Balea Hairlicious Pre-wash Haarmaske € 2,45 (150 ml)
Balea Hairlicious Öl Haarmaske € 2,45 (100 ml)

Welke producten gebruiken jullie voor jullie haar?

Reacties

 1. Wat een goede tips voor de verzorging van je haar. 8k gebruik zelf ook regelmatig een haarmasker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een heerlijke lijn. Vooral het oliehaarmasker lijkt me erg fijn. Ik gebruik ook 1 à 2 keer per week een haarmasker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ondanks dat ik niet graag olie op mijn haar heb vond ik dit een heerlijk masker.

   Verwijderen
 3. Fijn dat deze producten geen alcohol en siliconen bevatten.
  Het is wel handig als een shampoo in een verpakking zit met een pompje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh vakantievibes! Ik koop altijd Balea producten bij de DM wanneer ik in Kroatië op vakantie ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balea heeft zoveel fijne producten voor een fijne prijs! Deze haarlijn lijkt me ook erg prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de producten van Balea altijd erg fijn! Al helemaal voor die prijzen. Ben al lang niet meer bij de DM geweest, maar vanuit hier is het maar 15 minuutjes dus moet snel maar eens langs gaan :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gelukkig dat het masker niet is gaan druppen. Dat lijkt me niet fijn als je een kwartier met je handen onder je gezicht moet zitten ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mieke | Mieks Mind10 december 2021 om 17:14

  Ik ken het merk wel, maar ik gebruik er geen producten van. Momenteel gebruik ik alleen maar kappersproducten voor een goede verzorging van mijn haren.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten