Favorieten Januari

 

De eerste maand van het jaar is ook weer bijna voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Ik leerde weer enkele leuke producten en merken kennen en mijn favorietjes daaruit zette ik eventjes op een rijtje. Benieuwd. Lees dan snel verder.




Door het nog altijd veel thuiswerken vind ik het gemakkelijker om eens een wasbeurt van mijn haren over te slaan. Die dagen grijp ik naar een droogshampoo. Deze van Sol de Janeiro is niet alleen fijn in gebruik maar ruikt ook nog eens heerlijk. Mijn haren zien er weer schoon uit en hebben ook weer volume.



Deze maand heb ik regelmatig een lip scrub gebruikt omdat ik vaak last had van dorige lippen en losse velletjes. In combinatie met een lippenbalsem had ik weer zachte, gladde lippen. Ik kende het merk Inuwet nog niet en was aangenaam verrast. Deze lipscrub met zachte kokosgeur is zeker een aanrader.



Naast mijn lippen konden ook mijn handen wat extra verzorging gebruiken. Deze handcrème met een lekkere geur van karamel en koekjes verzorgde niet alleen mijn handen maar maakte ze ook weer zacht.



Vorige maand heb ik mijn make-up stash grondig opgeruimd en heel wat oude producten weg gedaan. Toen kwam ik dit prachtige palette van Zoeva terug tegen en sindsdien heb ik het heel vaak gebruikt. Ik vind de kleuren prachtig. De pigmentatie is top en ze blenden ook heel mooi uit.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Oeh, dat Zoeva palette heb ik ook nog liggen! Moet ik echt vaker gaan gebruiken..
    Ik heb de laatste tijd lipgloss echt herontdekt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie palette! Grappig hè, wat je soms tegenkomt tijdens het opruimen. Dingen waarvan je niet eens wist dat je ze nog had.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten