Inuwet | Coconut Sugar Lip Scrub

 

Tijdens de wintermaanden gebruik ik naast een lipbalsem ook vaak een lipscrub om dode velletjes te verwijderen. Bij Douglas kwam ik er eentje van Inuwet. Ik kende dit merk totaal niet dus ik was extra benieuwd om deze scrub eens uit te proberen. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.De Coconut Sugar Lip Scrub is een natuurlijke lip scrub met wonderbaarlijke kokosextracten, die op milde wijze droge en dode huidcellen verwijdert en de lippen glad en zacht maakt. De scrub is samengesteld uit 99% natuurlijke ingrediƫnten en is vrij van parabenen. Daarnaast is deze 100% vegan. De lipscrub heeft een subtiele kokosgeur.


Ingrediƫnten:
Sucrose, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Tocopheryl Acetate, Aroma, Benzyl Benzoate.

Hoe te gebruiken?
Breng een royale hoeveelheid van de scrub aan op je lippen en masseer deze in met een cirkelvormige beweging voor ongeveer 8 tot 10 seconden. Veeg daarna af met een tissue of spoel af met warm water indien gewenst. Je mag deze lipscrub twee tot drie keer gebruiken. Voor extra zachte lippen kan je er elke dag een lipbalsem bij gebruiken.


De scrub heeft een vaste structuur die je toch gemakkelijk kan inmasseren. De zachte scrubdeeltjes maken mijn lippen zacht. De geur is heel zacht en subtiel. Ik vind het een hele fijne scrub. Ik kende het merk hiervoor niet en ben heel benieuwd naar andere producten van dit merk.

De Coconut Sugar Lip Scrub kost € 5,50 en is te koop bij o.a. Douglas.

Gebruiken jullie soms een lip scrub?

Reacties

 1. Alleen om het leuke potje zou ik hem al kopen! Ik gebruik de lipscrubs van Lush.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een lippenbalsem werkt bij mij slect maar eens een scrub proberen. Ik vind het potje wel super.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt? een scrub zou ik natuurlijk wel niet elke dag gebruiken.

   Verwijderen
 3. Daar had ik tot voor kort echt nog nooit van gehoord. Sinds ik fanatiek mee lees bij bloggers komt het steeds meer voorbij.
  Meestal scrubt het weer mijn lippen haha. Misschien toch eens overwegen om eens een scrub te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten