Op # December

 

De laatste maand van 2021 is ook weer bijna voorbij. De voorbije maand gebruikten wij weer heel wat producten op. Bij het schrijven van dit artikel merkte ik dat we vooral bad en doucheproducten opgebruikt hebben. Waren ze top of eerder een flop? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Wishful You Glow Candy Cane Enzyme Scrub
Dit is een zachte maar krachtige exfoliërende scrub die ervoor zorgt dat je huid weer gladder wordt en een stralende gloed achterlaat. De scrub heeft milde scrubdeeltjes die mijn huid weer zacht maakten zonder dat het mijn huid irriteerde. Zoals de naam al doet vermoeden heeft het een lichte pepermuntgeur.

Haarproducten:


Isana Arganöl & Cranberry 1-Min Haarkur
Dit haar masker richt zich op droog en gestresseerd haar. Het product is gemakkelijk te verdelen over het haar. De geur is heel lekker en heeft wat weg van een kerstgeur. Mijn haar voelde erna heel zacht aan en had ook meer volume.

Balea Copacabana Shampoo
Eerst en vooral deze shampoo ruikt echt heerlijk. Het doet echt aan vakantie denken. Het maakte mijn haar goed schoon en het was ook gemakkelijk doorkambaar. Ik vond het een hele fijne shampoo om te gebruiken.

Maskers:


Sephora Coconut Foot Masks
Meteen wanneer je de 2 voetmaskers van elkaar scheurde rook je een kokosgeur. Ik heb maat 41 en de maskers waren groot genoeg voor mijn grote voeten. Ze sloten goed af en de stickers bleven ook de hele tijd goed kleven. In het verleden heb ik al gehad dat deze altijd los kwamen maar dat was hier niet het geval. Na het verwijderen voelden mijn voeten heel zacht aan. Ik ben heel tevreden over dit voetmasker en ga proberen om er nog eentje te kunnen bemachtigen.

Isana Serum Tuchmaske Retinol + Cranberry
Dit maskertje voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. Het belooft rimpels en fijne lijntjes te verminderen, maar dat kan natuurlijk niet na één maskertje. Mijn huid voelde erna wel heel zacht aan.

Isana Serum Tuchmaske Hyaluron + Alge
Een heel verfrissend en hydraterend masker dat je huid een oppepper geeft. Zalig na een vermoeide dag.

Isana Collagen Booster Tuchmaske
Dit maskertje voelde heel fris en aangenaam aan op de huid. Het zorgt voor een langdurende hydratatie en zou de rimpels verminderen. Natuurlijk zie je van dat laatste met 1 maskertje nog geen verschil.

Sephora The Knitted Mask
Een masker met een lekkere amandelgeur dat heel verfrissend en aangenaam aanvoelt op de huid. Ik zou dit zeker opnieuw aanschaffen.

Eucerin Hyaluron-Filler Hyaluronzuur Intensief Masker
Een heel aangenaam en verfrissend masker. Het sloot mooi aan op de huid en bleef mooi op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

The Beauty Dept Orange You Glad To See Me?
Dit masker zorgt ervoor dat je huid weer gaat stralen. Het heeft een heerlijk fruitige geur en voelde aangenaam aan op de huid.

Fun Facial Mask Santa
Een verfrissend en vocht inbrengend masker met sinaasappelextract. Een aangenaam en heel verfrissend maskertje met de kerstmanprint.

7th Heaven 24 Hour Hydration Sensitive Skin Sheet Mask
Een verfrissend maskertje dat goed aanvoelde op mijn huid. Ik ben wel gewoon dat hydraterende maskertjes veel serum bevatten en dat was hier niet het geval.

Bad/doucheproducten:


Treaclemoon Your Vanilla Time Badeschaum
Dit poeder verandert is een heerlijk schuim wanneer je het onder stromend water in bad giet. De combinatie van vanille en lavendel zorgt voor een ontspannend bad.

Lush Yog Nog Shower Gel
Deze gouden douchegel heeft een zoete en kruidige geur en bevat heel wat plasticvrije glitters. De romige douchegel zorgt voor een bad vol met schuim, heerlijk.

Treaclemoon Cosy Spiced Hugs Scented Bath Salts
Dit badzout met de geur van kaneel heeft een typische winterse geur en zorgt voor een heerlijk ruikend en schuimend bad.

SauBär Goldschätzen Badeperlen
Deze kleine gouden badpareltjes geven het badwater niet alleen een gele/gouden klaar maar laat het ook lekker naar vanille ruiken. Rui vond dit echt top.

Treaclemoon Punch of Wishes Badeschaum
Badschuim met de geur van sinaasappel en wilde bessen. Deze combinatie zorgde voor een heerlijke geurend bad vol schuim.

Dresdner Essenz Süsser Winterzauber Badeschaum
De geur van dit badschuim doet echt aan de winter denken. Zo jammer dat ik maar eentje gekocht heb.

T by Tetesept Happy Ginger Bread Man Pflegendes Schaumbad
Badschuim met de geur van sinaasappel, kaneel en kardemon, een echte winterse geur.

T by Tetesept Merry Cinnamon Star Pflegendes Schaumbad
Dit badschuim met appel, kaneel en amandel was echt mijn favoriet. Het schuimde niet alleen veel maar rook echt zalig. Heerlijk gewoon.

SauBär Goldschätzechen Goldtaler Badefizzer
Rui zijn favoriete kleur naast groen is goud dus deze gouden bathbomb vond hij super. De badkamer rook helemaal naar honing.

Tetesept Kinder Badespass Sprudelbad
Dit badzout gaf het water een oranje kleur. Eerlijk gezegd gaf dit niet zoveel schuim en het beetje verdween dan ook snel. Gelukkig vond Rui dat niet zo erg.

Tetesept Kinder Badespass Schaumbad
Dit vond Rui echt top: een groen bad vol met schuim dat naar appel rook.

Kneipp Eucalyptus Badkristallen
Ik gebruik deze badkristallen graag wanneer ik verkouden ben.

Allerlei:


Bioré Limited Edition Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strips
Deze neusstrip doet onzuiverheden op mijn neus verdwijnen. Ik vind de neusstrips van Bioré heel fijn omdat telkens de huid van mijn neus goed schoonmaken.

Bath & Body Works Pumpkin Cupcake Gentle Foaming Hand Soap
Hier thuis zijn we allemaal fan van de schuimende handzepen van Bath & Body Works. Ze schuimen veel, maken de handen goed schoon en ruiken ook nog eens lekker. Deze variant heeft een zoete geur.

Kruidvat Oh! My Hair Gummies
Ook deze maand heb ik weer een potje van de Hair Gummies opgebruikt. Vroeger had is sneller last van gespleten puntjes en ik moet zeggen dat dit nu veel minder het geval is. Daarom blijf ik deze gummies verder gebruiken.

Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transparant
Één van Filip zijn favoriete deo’s. Deze zorgt ervoor dat je je de hele dag fris voelt.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Zo leuk om te zien elke keer. Je herinnert me eraan dat ik dringend ook nog eens neusstrips moet kopen. Ik ben dat al een hele tijd vergeten te doen. Ik ben gelukkig nog niet achterover gevallen in de spiegel, dus de schade moet nog wel meevallen, maar toch, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten