Sephora | The Knitted Mask Holiday Vibes

 

Voor de feestdagen heeft Sephora weer enkele limited edition gezichtsmaskers uitgebracht. Deze moest ik natuurlijk eens uitproberen en vandaag laat ik jullie het The Knitted Mask zien. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


Het The Knitted Mask is een limited edition gezichtsmasker gemaakt van plantaardige vezels en doordrenkt met een veganistische formule van amandelmelkextract dat de huid niet alleen voedt maar ook verzacht. De plantaardige vezels zorgen ervoor dat het masker zich beter hecht aan de huid en zo het serum beter kan opnemen. Het masker richt zich vooral op de droge huid.

Ingrediƫnten:
Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Cetearyl Olivate, C14-22 Alcohols, Sorbitan Olivate, Hydroxyacetophenone, Arginine, Xanthan Gum, Allantoin, Betaine, C12-20 Alkyl Glucoside, Carbomer, Parfum (Fragrance), Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Cynanchum Atratum Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate, Tocopherol.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een schone, droge huid. Laat 10 minuten intrekken. Na het verwijderen van het masker kan je het overtollige serum verder inmasseren. Je huid afspoelen is niet nodig.


Meteen wanneer je de verpakking opent komt er een zachte geur van amandel je tegemoet. Het masker voelt heel aangenaam en fris aan op de huid. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. Ik zou dit masker zeker nog aanschaffen al was het voor de heerlijke geur. Het enige jammere is dat het een gewoon wit masker is en dat het niet zo’n leuke print als het voetmasker gekregen heeft. Van dit laatste mag je binnenkort een review verwachten.

Het The Knitted Mask kost € 4,99 en is te koop bij Sephora.

Hebben jullie al eens een maskertje van Sephora gebruikt?

Reacties

  1. Klinkt als een fijn maskertje. Inderdaad wel jammer dat het een wit masker is, want de verpakking ziet er zo kerstproof uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten