Op # November


De voorlaatste maand van het jaar is ook alweer bijna voorbij. Wij hebben hier thuis weer verschillende producten opgebruikt. Benieuwd of ze top of toch een flop waren? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Nivea MicellAIR Skin Breathe Micellair Water Gevoelige huid

Dit micellair water vond ik heel fijn om te gebruiken. Het maakte mijn huid heel schoon en droogde mijn huid niet uit.

Tarte Maracuja C-Brighter Eye Treatment
Een hele fijne oogcrème die de huid onder mijn ogen goed voedde en zacht maakte.

Florena Fermented Skincare Nourishing Day & Night Cream
Een hele zachte en fijne gezichtscrème om te gebruiken. De crème smeerde gemakkelijk open en trok snel in. Ik gebruikte deze in combinatie met de gezichtsolie van hetzelfde merk en mijn huid voelde goed aan. Ik heb geen last gehad van onzuiverheden. Ik kan deze crème zeker aanbevelen.

Dr. Van Der Hoog Perfect Moisture Lightweight Cream
Een lichte dagcrème is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in. Perfect voor als je erna make-up wil aanbrengen. Dankzij het pompje is het product gemakkelijk te doseren. Ik vond het een hele fijne crème om te gebruiken.

Lichaamsverzorging:


Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut Gentle Foaming Hand Soap
Hier thuis zijn we allemaal fan van de schuimende handzepen van Bath & Body Works. Ze ruiken niet alleen heerlijk maar maken de handen goed schoon zonder ze uit te drogen. Deze met kokosgeur is er ééntje uit de zomercollectie.

Haarproducten:


Nivea Ocean Feeling Moisturizing Shampoo
Deze shampoo heeft een frisse geur die wat aan de zee doet denken. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en het is ook gemakkelijk doorkambaar. Ik vond deze heel fijn om te gebruiken.

Maskers:


The Beauty Dept You are a cute-tea! Sheetmask
Dit dunne masker was doordrenkt met zoveel serum dat het moeilijk was om het open te plooien. Bij het aanbrengen viel het meteen op hoe groot alle gaten waren. Zo groot dat er amper masker zelf om je gezicht was. Ik vond het helemaal geen aangenaam masker. Jammer.

Dr. Mola Trick or Treat Chestnut Sheet Mask
Een verzachtend gezichtsmasker met hazelnoot extract. Het masker voelde heel fijn aan op de huid. Mijn gezicht voelde erna heel zacht aan. Ik had een sterkere geur verwacht maar dat viel goed mee. Niet dat ik dat erg vond.

Sephora Cinnamon Face Mask
Een voedend en verzachtend gezichtsmasker met een zachte melkgeur. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

Balea Sweet Kurkuma Tuchmaske
De geur van hydraterend gezichtsmasker met kurkuma en koffie doet denken aan een warme chocolademelk. Echt een geurtje voor nu. Het masker maakte mijn huid zacht en gehydrateerd.

Isana Serum Tuchmaske Nicinamide + Wildrose
Het gezichtsmasker met Nicinamide + Wildrose zorgt voor een stralende en verzorgde teint. Het masker voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. Mijn gezicht voelde heel zacht aan. De subtiele bloemengeur is mooi meegenomen.

Bad/doucheproducten:


PS… Body Buff Scrub
Deze scrub ruikt echt heerlijk en is een dupe van de scrub van Sol de Janeiro. Het is al de tweede maal dat ik deze opnieuw aangeschaft heb.

Fa Keep Calm and Love Winter Caring Shower Cream
Een douchecrème met een lekker cacaogeur die de huid ook nog eens goed verzorgt.

Treaclemoon Warming Hug Badzout
Dit limited edition badzout met magnolie en amandelgeur ruikt echt heerlijk. Het badzout geeft ook veel schuim. Ik vond dit zalig om in te baden.

Kneipp Cottony Smooth Crèmebad

Een crèmebad met katoenmelk en sheabutter dat niet alleen goed schuimde maar de huid ook nog eens verzorgde. De zachte geur zorgt voor een rustgevend badje.

Treaclemoon Cosy Spiced Hugs Cinnamon Scented Bath Salts
Dit badzout met de geur van kaneel bevat heel wat verzorgende ingrediënten zoals huidverzachtende saffloerolie. Dit product ruikt niet alleen lekker maar geeft ook nog eens veel schuim.

Lush Roasting Chestnuts On An Open Fire Showergel
De titel is al een mondvol, hahaha. De douchegel met kalmerende havermelk en kastanjepuree zorgt ervoor dat je huid weer lekker zacht aanvoelt. Ik heb deze in bad gebruikt en vond het heerlijk schuimen en ruiken.

Allerlei:


Kruidvat Oh! My Hair Gummies
Ook deze maand heb ik weer een potje haargummies opgebruikt. Ik blijf ze heel fijn vinden.

PS… Wipe Off! Oval Cosmetic Pads
Deze grote wattenschijfjes van bij Primark gebruik ik graag om mijn make-up te verwijderen.

Nivea Men Fresh Active 48h Deodorant
Filip maakte deze maand ook weer één van mijn favoriete deo’s op. Ze zorgen ervoor dat je je de hele dag fris blijft voelen.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Altijd leuk om te zien! Je hebt me wel benieuwd gemaakt naar die Florena day & night cream en het Kneipp Cottony Smooth crèmebad. Fijn dat je vermeld dat dat ene masker van Action zo tegenvalt. Action heeft goede maskers, maar ook slechte. De NIVEA shampoo is hier ook bijna op, ik vind hem ook lekker fris voor mijn haar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het heel belangrijk te vermelden wanneer er iets tegen gevallen is. Daarom ben ik ook blogger geworden. Ook bij andere blog vind ik het belangrijk om te zien wat zij ervan vinden want niet alle producten zullen positief ervaren worden.

      Verwijderen

Een reactie posten