Nivea | MicellAIR Skin Breathe Micellair Water Gevoelige huid

 

Wanneer ik make-up op heb is mijn eerste stap bij het reinigen van mijn huid een micellair water. Ik mocht de MicellAIR Skin Breathe Micellair Water Gevoelige huid van Nivea uitproberen en vandaag vertel ik jullie wat meer over dit product.


Het MicellAIR Skin Breathe Micellair Water met amandelolie heeft een effectieve maar milde 3 in 1 formule: het reinigt het gezicht, het verwijdert make-up en verfrist de huid zonder residu achter te laten.

Dit Micellair Water heeft een magneetwerking waarbij olie, vuil en make-up worden aangetrokken via micellen. Micellen zijn microscopische kleine deeltjes die vuildeeltjes zoals make-up en overtollig talg omsluiten. Het resultaat ervan is een schone en gezond uitziende huid die kan ademen.Ingrediƫnten:
Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Poloxamer 124, Polyquaternium-10, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Acetate, Propylene Glycol, 1, 2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol.

Hoe te gebruiken?
Breng elke ochtend en avond wat product aan op een wattenschijfje en masseer het cirkelende bewegingen zachtjes in. Afspoelen is niet nodig.


Het micellair water is gemakkelijk in gebruik. De grote, handige fles zorgt ervoor dat je voldoende product op je wattenschijfje aanbrengt. Sinds ik thuiswerk heb ik amper make-up gebruikt en verschoot er toch van hoe vuil het wattenschijfje was nadat ik het micellair water gebruikt had. Mijn huid voelde erna schoon en zacht aan. Het product heeft geen geur wat toch wel mooi meegenomen is. Ik kan dit micellair water zeker aanraden aan wie een gevoelige huid heeft.

De flacon van het MicellAIR Skin Breathe Micellair Water Gevoelige huid bevat 400 ml en kost ongeveer € 7. De producten van Nivea zijn te koop bij de drogist.

Gebruiken jullie micellair water om je huid te reinigen?

Reacties

 1. Dit micellair water klinkt erg fijn! Ik gebruik ook graag micellair water, het voelt altijd lekker fris aan. Ik wissel eigenlijk vaak van merk X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, als ik het al doe dan gebruik ik meestal van die vochtige reinigingsdoekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een goede tip. Ik gebruik reinigingsdoekjes maar deze schijnen niet goed te zijn. Dus opzoek naar iets anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik ook altijd micellair van Nivea. Momenteel van de Naturaly Good lijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik wel een lotion 's avonds als ik mijn make-up er af heb gehaald, ik vind dit erg fijn omdat het zo fris is aan mijn huid. Dit ken ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten