Nivea | Ocean Feeling Moisturizing en Floral Paradise Shine Shampoo


Lang geleden dat ik nog iets gepost heb. 2 weken geleden heb ik een spierscheur in mijn rechterkuit opgelopen en die pijn zorgde er ook voor dat ik niet echt zin had om blogs te schrijven. Maar vandaag heb ik een nieuwe voor jullie.

Nivea heeft 2 limited edition shampoos met zomerse geurtjes uitgebracht: de Ocean Feeling Moisturizing en Floral Paradise Shine Shampoo. Ik mocht ze allebei uittesten en vandaag vertel ik jullie hier wat meer over. Benieuwd hoe ze bevallen zijn? Lees dan snel verder.


De limited edition shampoos verzorgen niet alleen je haar maar geven je door hun lekkere geurtjes ook meteen een vakantiegevoel.

Floral Paradise Shine Shampoo


Nivea Floral Paradise Shine Shampoo reinigt de hoofdhuid en verzorgt je haar intensief zonder het te verzwaren en laat het er gezond uitzien. De shampoo met macadamia-olie laat je haar weer glanzen en beschermt je haarkleur zonder het uit te drogen. Deze shampoo richt zich op normaal tot dof haar.

Ocean Feeling Moisturizing Shampoo


Nivea Ocean Feeling Moisturizing Shampoo reinigt op milde wijze de hoofdhuid, hydrateert intensief en ontward je haar waardoor het gemakkelijker doorkambaar is. De shampoo geeft veerkracht en laat je haar er gezond uitzien. En dit alles zonder het te verzwaren. Deze shampoo is geschikt voor normaal tot droog haar.

Mijn voorkeur qua geur gaat uit naar de Floral Paradise. Deze ruikt heerlijk naar bloemen. Beide shampoos schuimen veel en maken mijn haar goed schoon. Mijn haar voelde erna heel zacht aan en was ook gemakkelijk doorkambaar. Het zijn beide hele fijne shampoos en ik kan ze zeker aanraden.

De formules van deze twee shampoos zijn vegan en vrij van siliconen en microplastics. De flessen zijn gemaakt van 96% gerecycleerd materiaal, uitgezonderd de dop en labels.

De limited edition shampoos kosten € 3,59 per stuk en zijn te koop bij de drogist.

Welke shampoo gebruiken jullie?

Reacties

 1. Eerst en vooral: ik heb je blogposts gemist! Ik ben af en toe een kijkje komen nemen en vond het al raar dat er niets online kwam. De spierscheur klinkt pijnlijk. Hopelijk gaat het intussen beter? De NIVEA shampoos klinken heerlijk. Leuk om deze zomer te gebruiken! Ik gebruik momenteel de NIVEA Diamond Gloss shampoo en die is ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Vanessa, da's heel lief om te horen. Intussen gaat het al veel beter.

   Verwijderen
 2. Heel veel beterschap! En deze Nivea producten klinken wel fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten