Shoplog | Bath & Body Works

 

Vorig jaar opende Bath & Body Works een Nederlandse webshop en sinds kort verzenden ze ook naar België. Ik besloot om eens enkele zomerse producten te bestellen en vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien.


PocketBac Reinigende Handgel

In de US kocht ik altijd PocketBac Cleansing Hand Gels. Deze handgels zijn doordrenkt met essentiële oliën, shea-extract, vitamine E en aloë. De kleine flacons zijn handig in gebruik en gemakkelijk overal mee te nemen. Ze ruiken superlekker en zeker nu ontbreken ze niet uit mijn buurt. Ik ging voor enkele nieuwe geurtjes. De PocketBac Hand Gels kosten € 2,90 per stuk.


Black Cherry Merlot

Black Cherry Merlot bevat een rijke, fruitige mix van donkere kersen, zwarte frambozen en weelderige merlot.

Champagne Toast

Champagne Toast is een proostwaardige spritzer van sprankelende champagne, sprankelende bessen en sappige mandarijn.

Eucalyptus Spearmint

Eucalyptus Spearmint is verrijkt met Eucalyptus & Spearmint Essentiële Oliën en komt uit hun aromatherapy lijn.

Gentle Foaming Hand Soap

Vorig jaar ontdekte ik hun Gentle Foaming Hand Soap. Dit zijn zachte schuimende handzepen met natuurlijke essentiële oliën dat voedende vitamine E combineert met verzachtend shea-extract en aloë om je handen te wassen en er voor te zorgen dat de natuurlijke vochtbarrière van de huid behouden blijft. De Gentle Foaming Hand Soap kost € 8,90 per stuk. Momenteel loopt er een promotie van 2 stuks voor € 12,00.


Waikiki Beach Coconut

Waikiki Beach Coconut bevat een luchtige mix van drakenfruit, waterbamboe en kokosjasmijn die je meeneemt naar de oevers van een van 's werelds mooiste stranden.

Honolulu Sun


Honolulu Sun bevat een dromerige mix van verse eiland kokosnoot, Pacific palm en drijfhout.

Luxe Geurkaars

Natuurlijk mocht een geurkaars niet ontbreken in mijn bestelling. Tijdens de warmere maanden doe ik amper geurkaarsen aan maar er was er toch eentje die in het oog sprong.


Waikiki Beach Coconut

Waikiki Beach Coconut heeft de geur van tropische witte kokosnoot, zoutwater briesjes, zongebleekt hout met essentiële oliën. Deze kaars is gemaakt met een exclusieve mix van was op sojabasis, de hoogste concentratie van essentiële oliën in een eenvoudige, enkele geur. Elke kaars bevat een loodvrije lont die niet zal opbranden. De kaars smelt gelijkmatig en heeft een brandtijd van ongeveer 25 - 45 uur! Deze luxe geurkaars kost € 17,90.

Kennen jullie Bath & Body Works al?

Reacties

  1. Ik wist niet dat ze ondertussen naar België verzenden, bedankt voor de tip! Leuke aankoopjes. Ik ben wel benieuwd naar de handgels en de geurkaars. De geur van de kaars klinkt alvast heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja nog niet lang hoor, maar gevaarlijk :), zeker als er promoties zijn

      Verwijderen

Een reactie posten