Favorieten Oktober


De voorbije maand is weer voorbij gevlogen en ik heb weer een heleboel nieuwe producten leren kennen. Daaruit laat ik jullie enkele favorieten zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.Deze exfoliërende gezichtsreiniger verwijdert onzuiverheden en overtollige olie zonder de huid uit te drogen. Het product voelt heel fijn aan op de huid en maakt deze ook goed schoon. De scrubdeeltjes zijn heel mild en zorgen ervoor dat mijn huid glad aanvoelt. De reiniger heeft een zachte aardbeiengeur.Het Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask is een reinigend, exfoliërend als intensief verzorgend gezichtsmasker dat de huid zachter en gladder maakt. Het moussemasker smeert gemakkelijk uit en voelt aangenaam aan op de huid. Na het verwijderen voelt mijn huid zachter aan. Dit is echt een heel fijn masker om te gebruiken.
Het Give ‘m Pumpkin To Talk About Hair Mask is een hydraterend haarmasker met pompoenextract. Dit masker heeft een zoete geur en ruikt zo lekker. Het haarmasker laat zich gemakkelijk verdelen over het haar. Na het uitspoelen voelt mijn haar heel zacht aan. Mijn haar is ook gemakkelijker te doorkammen. Dit haarmasker kocht ik bij Action.Tijdens onze roadtrip naar Portugal kwam ik bij Sephora het nieuwe merk Rare Beauty tegen. In een setje zat de Stay Vulnerable Glossy Lip Balm in de kleur Nearly Mauve en die kleur sprak mij meteen aan. Je kan de Glossy Lip Balm direct op de lippen aanbrengen of over een lipstick. Ik gebruik deze enkel direct op de lippen aangezien de kleur helemaal mijn ding is. De gloss is gemakkelijk te verdelen en blijft mooi zitten. Een voordeel is dat deze niet plakt want dat vind ik niet fijn. Ik heb heel benieuwd naar de andere producten van dit merk.


Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Ik ben heel benieuwd naar het haarmasker van Action en het masker van The Body Shop. Mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten