Fresh | Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash

 

In het verleden kon je hier al enkele reviews voorbij zien komen van het merk Fresh. Ik ben vooral fan van hun Lip Balms en natuurlijk was ik benieuwd naar hun andere producten. Bij Sephora in Portugal kwam ik de Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash tegen en die wou ik zeker eens uitproberen. Benieuwd hoe deze reiniger mij bevallen is? Lees dan snel verder.


De Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash is een zachte exfoliërende gezichtsreiniger die onzuiverheden en overtollige olie verwijdert zonder de huid uit te drogen en grote poriën verfijnt waardoor je een gladde en zachte huid krijgt.

De reiniger bevat een mengsel van witte suiker, samengesteld uit twee verschillende soorten suikerkristallen van Franse bieten om de huid glad te maken en de hydratatie te behouden. Extracten van aardbeien en zwarte bessen, gemaakt van handgeplukte wilde bessen op volle rijpheid, helpen een gezonde stralende teint te behouden. Extracten van zeepschors, afgeleid van de bessen van de Indiase Sapindus Mukorossi die traditioneel worden gebruikt in Ayurvedische rituelen, reinigen de huid op milde wijze. Druivenpitolie helpt de hydratatie te behouden.


Ingrediënten:
Glycerin, Sucrose, Butylene Glycol, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Juice, Sapindus Mukorossi Peel Extract, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Carbomer, Sodium Hydroxide, BHT, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Limonene, Citral, Benzyl Alcohol, Linalool.

Hoe te gebruiken?
Breng de face wash aan op een vochtige huid en masseer lichtjes in met warm water tot de suiker opgelost is. Daarna goed afspoelen en je huid droogdeppen. Heeft je huid nood aan een stevigere exfoliatie dan voeg je gewoon wat minder water toe wanneer je het product gebruikt. Heb je juist nood aan een zachte scrub dan voeg je meer water toe. Je mag deze face wash dagelijks gebruiken.


De face wash heeft een zachte aardbeiengeur, heerlijk. De milde stukjes maken mijn huid goed schoon en mijn gezicht voelt erna ook heel zacht aan. Ik vind het een hele fijne face wash en zou deze zeker nog opnieuw aanschaffen omdat deze zo goed is voor mijn huid. Ondanks dat je deze dagelijks mag gebruiken beperk ik het zelf tot een paar dagen per week.

De exfoliërende gezichtsreiniger is geschikt voor alle huidtypes.

De Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash kost € 34,00 voor 125 ml. Ik kocht deze face wash in een setje samen met een gezichtsmasker voor € 17,00 in de sale.

Welke producten gebruiken jullie om je gezicht te reinigen?

Reacties

 1. Deze gezichtsreiniger klinkt heel fijn. De zachte aardbeiengeur lijkt me ook heerlijk. Ik zou vaker een gezichtsreiniger moeten gebruiken. Vaak moet het snel gaan (#momlife) en was ik mijn gezicht gewoon met een washandje en water. Bij deze dus een goede herinnering voor mezelf. Ik heb nog een gezichtsreiniger van The Body Shop liggen die ik graag wil gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik was nog vergeten zeggen: superleuke foto met die aardbeien! Sowieso maak je altijd heel mooie productfoto's. Mag ook eens gezegd worden!

   Verwijderen
  2. Oh dat is lief, dank je Vanessa. Ik moet bekennen dat ik het ook niet elke keer gebruik hoor.

   Verwijderen
 2. Het klinkt als een fijn product. Ik maak mijn gezicht vaak schoon met neutrale producten zonder geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat bijzonder dat er fruit gebruikt is voor deze verzorging!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten