Fresh | Hydrating Lip Balm Sugar Coconut


Nu het weer wat kouder wordt heb ik vaker last van droge lippen. Daarom heb ik dan ook altijd een lippenbalsem op zak of eentje in de buurt als ik aan het werk ben. Een tijd geleden heb ik een review geschreven over de Sugar Caramel Hydrating Lip Balm van Fresh en omdat ik zo tevreden was over deze lippenbalsem heb ik er nog eentje aangeschaft, deze keer de Sugar Coconut variant. Benieuwd of deze ook zo goed bevallen is? Lees dan snel verder. 


De Hydrating Lip Balm Sugar Coconut is een ultra-hydraterende lippenbalsem om droge, ruwe lippen te voeden, te beschermen en te herstellen. De rijke, zachte formule omhult de lippen met een beschermend laagje en zorgt voor zachte, soepele, gezond uitziende lippen.

Deze voedende balsem zit boordevol suiker welke een natuurlijke bevochtiger is waarvan bekend is dat het vochtverlies voorkomt. Daarnaast bevat het een cocktail van huidverzachtende oliƫn, waaronder abrikozenpit, zwarte bessenzaad en druivenpitolie om de lippen te verzachten en te hydrateren. Voedende vitamine E voegt zijn conditionerende kracht toe en beschermt tegelijkertijd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Ingrediƫnten:
Isononyl Isononanoate, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Polybutene, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Parfum (Fragrance), Silica Silylate, CI 77891 (Titanium Dioxide), BHT, Synthetic Fluorphlogopite, Ammonium Glycyrrhizate, Vanillin, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Trimethylolpropane Triisostearate, Aqua (Water), Propyl Gallate, Phenoxyethanol. Je mag deze balsem zo vaak aanbrengen als je lippen het nodig hebben.

De balsem heeft een rijke textuur en ruikt echt heerlijk naar kokosnoot. Je voelt meteen dat het een beschermd laagje achterlaat op je lippen. Na een tijdje voelen je lippen heel zacht en gehydrateerd aan. Oh ja, de balsem plakt niet. Dat vind ik toch ook wel heel belangrijk. 


Naast Sugar Coconut is de lippenbalsem ook verkrijgbaar in Sugar Lemon, Sugar Watermelon, Sugar Blood Orange, Sugar Caramel, Sugar Lime Mint en Sugar Peach verkrijgbaar.

De producten van Fresh zijn o.a. te koop bij Sephora en Cult Beauty. De Hydrating Lip Balms kosten € 18,00.

Kenden jullie het merk Fresh al?

Reacties

 1. ik ken het merk niet maar het ziet er mooi uit en ik denk qua kwaliteit ook oke tenminste voor die prijs mag je dat wel verwachten, groetjes Corrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het niet. Ik heb een stick in mijn jas. Maar echt super werkt het niet. Toch maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ken het niet, maar dat is echt iets voor mij. Ben verslaafd aan lipbalsem zowel in de zomer als wintermaanden. Kan echt niet zonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig doosje! Ik kende het merk nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een erg fijne lipbalm, kende dit merk nog niet. Wel een redelijke prijs vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ruikt heerlijk naar kokosnoot..nee, nee, nee. Ik vind kokosnoot alleen maar lekker als vrucht. Als geur vind ik het te opdringerig en zoetig

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben dol op lipbalm, maar deze sla ik over. Hou niet van de geur van kokos

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten