Fresh | Sugar Lip Caramel Hydrating Balm


Ik heb jullie hier al enkele producten van Fresh laten zien en vandaag is de Sugar Lip Caramel Hydrating Balm aan de beurt.De Sugar Lip Caramel Hydrating Balm is een rijke, hydraterende lipbehandeling die niet alleen de lippen glad maakt en ervoor zorgt dat ze weer goed en gezond aanvoelen en dit met een fluweelachtige glans. De geur is geïnspireerd door caramelglazuur.
De balsem bestaat uit suiker, een natuurlijk bevochtigingsmiddel dat bekend is om vochtverlies te voorkomen. Daarnaast bevat het ook een mengsel van verzachtende oliën, waaronder abrikozenkern, zwarte bessenzaad en grapzaadolie. Deze oliën helpen de lippen te verzachten en te hydrateren. In de balsem zit ook Vitamine E, deze helpt bij het beschermen en herstellen.

Volgens Fresh zou de lippenbalsem 24 uur hydratatie bieden en een mengsel van de oliën de soepelheid van je lippen beschermen en bevorderen.

Ondanks dat het product er bruin uit ziet geeft het geen kleur af en dat vind ik niet zo erg. Je hebt wel een mooie glans. 

Het enige nadeel is de verpakking. Een tube is veel hygiënischer dan een potje.

Mijn lippen voelen lekker zacht aan. Dit potje gaat in mijn handtas, want in de winter kan ik zo'n balsem zeker gebruiken.

Ik kocht de Sugar Lip Caramel Hydrating Balm in de Fresh winkel in Londen en betaalde £ 15,00.

Gebruiken jullie vaak een lippenbalsem?


Reacties

 1. Wat apart dat het uit suiker bestaat. Ik bestaat eigenlijk alleen een lipbalsum.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik meestal ook hoor maar deze zag er goed uit en wou die dan zeker eens uitproberen

   Verwijderen
 2. Eigenlijk nooit! En als ik het al doe is het meestal blistex of zo. Maar dit lijkt me ook wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, heerlijk geurtje dus! In de winter loop ik altijd met lipbalsem in de handtas, ik heb nogal snel last van droge lippen dan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ikzelf ben verslaafd aan lippenbalsem, al hou ik het meestal wel bij een Labello met een leuk smaakje ;) Onlangs heb ik ook een handzeep met suiker in gekocht: mijn handen zijn steeds superzacht! Dus ik snap het resultaat van deze lippenbalsem wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een fijn product! En alles wat met karamel is, vind ik lekker haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik raakte eerst afgeleid door de lekkere snoepjes : ) En dacht dat de post daar over ging.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik denk dat ik de balm erg lekker ga vinden door al dat suiker.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dat klinkt goed! Kan ik ook wel weer gebruiken in deze tijd van het jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik zou de hele dag aan mijn lippen likken, lekker hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker! Aflebberen die handel, haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij lijkt echt super leuk. Ik zou hem meteen op doen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten