Rare Beauty | Mini Mauves Lip Duo

 

De laatste tijd zag ik regelmatig producten voorbij komen van Rare Beauty, het beautymerk van Selena Gomes. Sinds kort is het merk te koop bij Sephora en laat ik nu net op vakantie geweest zijn waar ik enkele Sephora winkels tegen kwam. Het Mini Mauves Lip Duo is het enige product dat ik kon vinden en gelukkig waren dit net mijn kleurtjes. Vandaag laat ik jullie deze mooie producten zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Het Mini Mauves Lip Duo is een set van twee mini-lip-musthaves met opbouwbare kleuren die ervoor zorgen dat je lippen er stralend uitzien. Deze set bevat een Mini Stay Vulnerable Glossy Lip Balm in de kleur Nearly Mauve en een Mini With Gratitude Dewy Lip Balm in een Sincere, een exclusief kleurtje voor dit setje.

De producten bevatten een botanische mix van lotus, gardenia en witte waterlelie die de lippen verzacht, kalmeert en voedt. Vitamine E hydrateert en verzacht.


De Stay Vulnerable Glossy Lip Balm kan je direct op de lippen aanbrengen voor prachtig glanzende lippen of over je favoriete lipstick voor extra glans. Deze balm werkt als een lipmasker in een gloss en zorgt ervoor dat je lippen zacht aanvoelen en gevoed worden. De Glossy Lip Balm plakt niet.


De With Gratitude Dewy Lip Balm in de kleur Sincere hydrateert de lippen en geeft een pure, opbouwbare kleur met een mooie glans. Als je meer kleur wil moet je meerdere keren over je lippen gaan. Voor een snelle hydratatieboost kan je deze balm op of onder een ander lipproduct aangebracht worden.


Nearly Mauve vind ik echt een prachtige kleur. De Glossy Lip Balm kan je gemakkelijk aanbrengen en blijft lang mooi zitten. Het product plakt niet en mijn lippen voelen lekker zacht aan. Deze lipgloss zit nu standaard in mijn handtas. Ook Sincere vind ik een mooi kleurtje maar toch een beetje te roze voor mij. Het glanst wel heel mooi en blijft ook goed zitten. Ik ben heel benieuwd naar de andere producten van Rare Beauty want deze 2 lipproducten zijn mij alvast heel goed bevallen.


De producten zijn vrij van parabenen, formaldehyden, formaldehyde-afgevende middelen, ftalaten, minerale olie en sulfaten SLS & SLES. Daarnaast zijn ze veganistisch en dierproefvrij.

Mini Mauves Lip Duo van Rare Beauty kost € 19,95 en is te koop bij Sephora.

Kenden jullie het merk al? Zijn deze kleurtjes iets voor jullie?

Reacties

  1. Wat een mooi kleurtje voor het najaar! Fijn dat je lippen niet plakken en dat ze zacht zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleuren. Ik ga einde deze maand naar Sephora en deze staan ook op mijn wenslijst

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten