Op # September

 

September is alweer voorbij gevlogen. Wij hebben weer heel wat producten opgebruikt en vandaag laat ik jullie weten of ze mij bevallen zijn of niet. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Make-up:


It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream with SPF 50+ in Fair
Lang geleden dat ik nog eens een make-up product opgebruikt heb. Ik gebruik deze CC Cream echt al jaren omdat deze een goed en vooral natuurlijke dekking geeft. Ik ben dan ook blij dat deze nu veel gemakkelijker te koop is in Europa. Een nieuwe tube lag dan ook al klaar.

Gezichtsverzorging:


Belif Moisturizing Eye Bomb
Deze oogcrème heb ik in het verleden al gebruikt en vind deze nog steeds heel fijn. Gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in. Handig als je erna snel make-up wil aanbrengen.

Haarproducten:


Jean & Len Ohne Gedons Jojoba Apfel Haarkur
Een verzorgend haarmasker voor lang, broos haar. Ik vond het een heel fijn masker om te gebruiken. Mijn haar voelde erna heel zacht aan. Ik kon met deze verpakking 2 maal een masker aanbrengen.

Garnier Loving Blends Milk Mask Honing Haarmasker
Dit haarmasker ruikt zo lekker naar honing. Mijn haar voelde telkens heel zacht aan. Jammer dat de flacon leeg is. Gelukkig heb ik nog 2 andere varianten liggen en ik hoop dat ze net zo fijn zijn als dit masker.

Kruidvat Intensive Boost Hair Mask
Een intensief verzorgend haarmasker dat zich richt op droog en beschadigd haar. Het masker maakte mijn haar weer zacht en glanzend. Ik zou het zeker opnieuw aanschaffen en van mij mogen ze zeker een grotere versie van dit masker maken.

Maskers:


Hema Feet Foot Masks
Een voetmasker met olijfolie en panthenol om je voeten te verzorgen en verzachten. De sokken voelden aangenaam aan aan mijn voeten. Na het verwijderen voelden mijn voeten heel zacht aan.

Kruidvat Nourishing Footmask
Een voedend voetenmasker met arganolie die mijn voeten lekker zacht en gehydrateerd maakten.

Balea Sunny Side Tuchmaske
Een gezichtsmasker met zeewater en verkoelend effect. Het masker voelde aangenaam en verfrissend aan, zeker na een warme dag.

Balea Tagträumer Tuchmaske
Een limited edition masker dat ook heel fijn en aangenaam aanvoelde. De geur vond ik niet echt speciaal.

Isana Relax Somewhere Tropical Hydrogel Gesichtsmaske
Een tweedelig hydrogel gezichtsmasker met hyaluron, mango en drakenfruit extract. Beide stukken bleven mooi op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde erna zacht en gehydrateerd aan.

Sephora The Hemp Mask
Een masker dat zich richt op de vette huid om deze zo te matteren. Ik vond het een heel fijn masker maar of deze echt de huid matter maakt weet ik niet.

Kruidvat Hyaluron Moisture Shot Tissuemasker
Dit gezichtsmasker zorgt ervoor dat je huid een flinke hydratatie boost krijgt end at was ook zo.

Detox Sheet Mask
Dit is een twee-delig klei gezichtsmasker dat je huid verzorgt en hydrateert. Het aanbrengen zelf vond ik wat onhandig omdat ik het blijkbaar verkeerd aangebracht had. Gelukkig had ik dit op tijd gezien. Na het verwijderen en afspoelen voelde mijn gezicht wel zacht aan. Ik denk niet dat ik het opnieuw zou aanschaffen.

Face Sheet Mask Cherry Extract
Een verhelderend en ontspannend gezichtsmasker met kersenextract. Het masker voelde aangenaam aan op de huid en had een lichte kersengeur. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

Bad/doucheproducten:


The Body Shop Banana Bath Blend
Dit product geeft veel schuim en rook superlekker. Wie gek is op bananensnoepjes moet dit product zeker eens proberen.

Balea Dusche & Olperlen
Deze douchegel met kleine oliepareltjes en perzikgeur voelde heel aangenaam aan op de huid en rook ook heel lekker.

Kneipp Beauty Secret Sugar & Oil Body Scrub
Een hele fijne scrub die een olielaagje achterlaat en mijn huid lekker zacht maakt.

Allerlei:


Kruidvat Oh! My Skin Gummies
Ik heb de voorbij maanden weer een potje vitamines opgemaakt. Mijn huid voelt goed aan en ik heb sinds ik de vitamines gebruik amper last gehad van huidirritaties en dergelijke.

Kruidvat Oh My Hair Gummies
Samen met de huidvitamines gebruik ik elke dag haarvitamines. Mijn haar ziet en goed ook beter aan. Ik heb ook de indruk dat mijn haar sneller groeit.

Filip:


Nivea Men Sport 24h Fresh Effect Doucheverzorging
Filip gebruikt eigenlijk geen andere doucheproducten dan die van Nivea Men. Ze maken de huid en het haar goed schoon.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Altijd leuk om te zien! Je maakt me elke keer zo benieuwd naar dat Garnier honing haarmasker. Ik vergeet het iedere keer te kopen. Bij deze heb ik het in mijn gsm gezet, haha. Fijn dat het Kruidvat haarmasker je ook zo goed bevalt. Zou dan inderdaad leuk zijn mochten ze een grote fles uitbrengen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik heb intussen nog 2 andere van die Garnier maskers maar moet ze nog uitproberen. Hopelijk bevallen ze ook zo goed.

      Verwijderen

Een reactie posten