The Body Shop | Banana Bath Blend

 

Me-time is voor mij een heerlijk warm bad met veel schuim. The Body Shop bracht een tijdje geleden de Bath Blends uit en nieuwsgierig als ik was kocht ik de Banana Bath Blend om uit te proberen. Benieuwd? Lees dan snel verder.


De Bath Blends zijn heerlijke badproducten waarvoor superfruit en groenten, die bekend staan omdat ze bomvol vitaminen en antioxidanten zitten, gecombineerd werden. De Banana Bath Blend richt zich op de droge huid en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd, verzorgd en zachter aanvoelt.

De Banana Bath Blend bevat biologische bananenpuree gemaakt van bananen die niet kunnen verkocht worden voor consumptie. Bananen zijn een natuurlijke huidverzachter en zorgen ervoor dat het product heerlijk ruikt. Daarnaast bevat de bath blend ook Community Fair Trade biologische kokosolie. Kokosolie is een wonderolie die de huid, het haar en het lichaam hydrateert. De kokosnoten komen van de stranden van Samona en worden met de hand opengebroken, koudgeperst en gefilterd voor de beste kwaliteit pure olie.

Ingrediënten:

Aqua/Water/Eau, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Parfum/Fragrance, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Phenoxyethanol, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Cocos Nucifera Oil/Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Persea Gratissima Oil/Persea Gratissima (Avocado) Oil, Musa Sapientum Fruit Extract/Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Niacinamide, Panthenol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Coumarin, Denatonium Benzoate, Ascorbic Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Caramel, CI 19140/Yellow 5, CI 15985/Yellow 6.

Hoe te gebruiken?
Giet een kwart fles in stromend water. Roer met je handen door het water en geniet daarna van het een zalig bad met veel schuim. Heb je geen bad? Dan kan je de bath blend ook als douchecrème gebruiken.



De doorzichtige verpakkingen van de Bath Blends doen mij denken aan een smoothie. De geur van deze bath blend is zoet en fruitig en lijkt erg op bananensnoepjes. Echt heerlijk genieten van een bad vol met schuim. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. Ik zou dit product zeker nog opnieuw kopen.

Naast Banana heb je ook nog Pear, Mango en Berry. De flacons bevatten 250 ml en kosten € 9 per stuk.

Welke Bath Blend zouden jullie willen proberen?

Reacties