Sephora | The Hemp Mask & The Seaweed Mask


Op de website spotte ik enkele nieuwe sheetmasks van Sephora en in mijn laatste online shoplog kon je zien dat ik het The Hemp Mask & The Seaweed Mask van het huismerk gekocht heb. Benieuwd of beide ook zo bevallen zijn als de maskers van Sephora die ik in het verleden al gekocht heb.


The Hemp Mask

Het Hemp Mask is een gezichtmasker geformuleerd met hennepolie-extract en 95 procent ingrediënten van natuurlijke oorsprong om het uiterlijk van de huid te matteren absorbeert overtollig talg al vanaf het eerste gebruik. Hennepolie-extract staat bekend om zijn vitaminegehalte en is ideaal om het uiterlijk van de huid te revitaliseren. Het masker richt zich vooral op de vette huid.


Ingrediënten:
Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, 1,2-Hexanediol, Cannabis Sativa Seed Oil, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Pentylene Glycol, Panthenol, Potassium Chloride, Allantoin, Camellia Sinensis Leaf, Sucrose, Dipotassium Glycyrrhizate, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Phytate, Isopropyl Alcohol, CI 19140 (Yellow 5), Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Epilobium Fleischeri Extract, Alcohol, Leucojum Aestivum Bulb Extract, CI 42090 (Blue 1), Citric Acid, Tocopherol, Potassium Sorbate.

The Seaweed Mask

Het Seaweed Mask is een hydrogel-sheetmasker geformuleerd met chlorella-extract van natuurlijke oorsprong dat samengesteld is uit 94 procent ingrediënten van natuurlijke oorsprong en werkt als een huidschild dankzij de hydraterende en beschermende eigenschappen. Chlorella-extract van natuurlijke oorsprong is een microalg die bekend staat om zijn gehalte aan eiwitten die het uiterlijk van de huid zuiveren en verlichten. Het masker richt zich op de droge en doffe huid.


Ingrediënten:
Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, CI 77288 (Chromium Oxide Greens), Parfum (Fragrance), Sucrose, Chondrus Crispus (Chondrus Crispus (Carrageenan)), Potassium Chloride, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Undaria Pinnatifida Extract, Ethylhexylglycerin, CI 77499 (Iron Oxides), Xanthan Gum, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Sodium Phytate, Isopropyl Alcohol, Biosaccharide Gum-4, Chlorella Vulgaris Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Eucalyptus Globulus Leaf Water, Hydrolyzed Jojoba Esters, Alcohol, Citric Acid, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een schone, droge huid met de gladde kant tegen de huid. Laat 10 minuten intrekken. Na het verwijderen kan je het overblijvende serum zachtjes inmasseren in de huid. Afspoelen is niet nodig.


Wat mij meteen opviel toen ik de verpakking van het Hemp Mask opende waren de stukjes hennep dat in het masker verwerkt waren en dat er een soort groene olie op het masker zat. Het masker sloot mooi aan op mijn gezicht, voelde heel aangenaam aan op de huid en bleef mooi op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde erna heel zacht. Ook het Seaweed Mask voelde heel aangenaam en fris aan op de huid. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.


De gezichtsmaskers van Sephora kosten € 4,99 per stuk.

Hebben jullie al eens een masker van Sephora gekocht? Gebruiken jullie vaak een gezichtsmasker?

Reacties

  1. Deze maskertjes klinken heel fijn! Ik heb nog nooit producten van Sephora gekocht, moet ik in de toekomst eens doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker doen hoor, ik bestel ze vaak gewoon via hun Franse site.

      Verwijderen

Een reactie posten