Shoplog | Sephora

 

Enkele weken geleden plaatste ik samen met mijn zus een bestelling bij Sephora.fr. We hadden eigenlijk eerst bij Cult Beauty besteld maar ons pakketje was jammer genoeg zoek geraakt. Gelukkig hebben we ons geld terug gekregen. Een aantal van de producten zijn ook te koop bij Sephora en dan beslisten we om daar een bestelling te plaatsen. Vandaag laat ik jullie mijn mini shoplog zien.


Sol De Janeiro Triple Brazilian Butter Hair Repair Mask Set


Ik ben gek op de geuren van de producten van Sol De Janeiro. Sinds kort hebben ze naast lichaamsverzorging ook haarproducten en daar was ik natuurlijk heel benieuwd naar. In de Triple Brazilian Butter Hair Repair Mask Set zit een Triple Brazilian Butter Hair Treatment (238ml) en de Brazilian Joia Strengthening & Smoothing Shampoo (90ml) en Conditioner (90ml). De set was in aanbieding en kost momenteel € 33,00.

Sephora Caffeine Eye Masks


Het Caffeine Eye Mask bevat cafe├»ne dat gewonnen wordt uit groene koffiebonen. Deze staan bekend om hun stimulerende eigenschappen en is ideaal om vermoeide ogen een boost te geven. Het oogmasker kost € 3,99.

Sephora The Hemp Mask


Een gezichtsmasker met hennepolie-extract om het uiterlijk van de huid te matteren. Het masker is geschikt voor alle huidtypes maar richt zich vooral op de vette huid. Het Hemp Mask kost € 4,99.

Sephora The Seaweed Mask


Een hydrogel gezichtmasker geformuleerd met chlorella-extract van natuurlijke oorsprong om de huid te hydrateren en te beschermen. Dit masker is geschikt voor de droge of gecombineerde huid. Het gezichtsmasker kost € 4,99.

Naar welk product zijn jullie benieuwd en willen jullie graag een review van zien?

Reacties

  1. Leuke shoplog! Ik ben eigenlijk benieuwd naar alle producten. Wat vervelend van jullie Cult Beauty pakketje. Gelukkig hebben jullie het geld terug gekregen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je mag er zeker een review van verwachten. Ja ik ook hoor want het ging toch om een groot bedrag

      Verwijderen

Een reactie posten