It Cosmetics | Your Skin But Better CC Cream with SPF 50+ in Fair

 

Enkele weken voor mijn vakantie zag ik op de blogs van Anna & Lily een CC Cream van It Cosmetics voorbij komen. Ik gebruik graag CC creams en wou deze zeker eens testen. Ik kocht er eentje bij Ulta en de verkoopster raadde me de kleur Fair aan.

It Cosmetics is opgericht nadat Jamie Kern Lima (een voormalig nieuwsanker en verslaggever) op zoek was naar middelen om haar rosacea en hyperpigmentatie te verbergen en niet echt iets goeds vond.  Samen met hoogstaande plastische chirurgen en dermatologen maakte ze klinisch goedgekeurde en innovatieve probleem verhelpende make-up en skincare. It staan dan ook voor Innovative Technologie.

De CC Cream, voluit de Your Skin But Better™ CC Cream with SPF 50+ Full Coverage Color Correcting Cream +  Anti-Aging serum + Broad Spectrum Physical Only SPF 50+. Echt een mondvol.

De Your Skin But Better CC Cream heeft dus verschillende doeleinden:
- Volledig dekkende foundation
- Stralende kleur
- Anti-Age Serum
- Primer om je poriën te verminderen
- Corrector voor donkere plekken
- Hydraterende dagcrème
- UV zonnebescherming


De tube met pompje is gemakkelijk en hygiënisch in gebruik.Ik heb de kleur Fair, wat de lichtste kleur is.


Het product is creamy maar voelt helemaal niet zwaar op de huid aan. De dekking is zeer goed, gemakkelijk uit te blenden en zonder plekken. De finish ziet er niet cakey uit. Je huid heeft direct een mooie gezonde gloed en heel belangrijk, het ziet er natuurlijk uit. Ik ben er zeer tevreden over. Dat mag ook wel want een CC Cream van $ 38,00 is toch niet echt goedkoop.

De producten van It Cosmetics zijn dierenproefvrij.

Your Skin But Better CC Cream with SPF 50+ kost $ 38,00. 

Wat denken jullie van deze CC cream? Gebruiken jullie CC creams?     

Reacties

  1. Het lijkt me veelbelovend! Maar, het is inderdaad toch niet echt goedkoop 😐 Dat houdt me een beetje tegen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah yes, over It Cosmetics heb ik ook al veel gehoord en zeker deze CC cream! Wel een fijn concept, zowat alles in een.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt mij een fijn product, ik vind de prijs best nog te doen, zeker als je kwaliteit krijgt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten