Favorieten Juni

 

We zijn weer op het einde van de maand en al in de helft van 2021. Wat vliegt de tijd voorbij. Ik heb weer enkele leuke producten ontdekt en zette ze even voor jullie op een rijtje. Benieuwd? Lees dan snel verder.Droogshampoo is iets wat ik de laatste maanden vaak gebruikt heb. De Dream Long Air Volume Droogshampoo maakt mijn haar weer schoon zonder een witte waas achter te laten. Mijn haar heeft ook meer volume en ruikt ook nog eens heerlijk.


Toen het zo warm was de voorbije maand zat ik met mijn rechter onderbeen en voet in het gips. Bruinen was er dus niet bij. Nu het weer slechter weer is grijp ik naar een zelfbruiner. De Nivea Q10 Firming + Bronze Body Lotion geeft je huid niet alleen een gebruinde kleur maar verbetert ook nog eens de elasticiteit van je huid. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit en ruikt ook nog eens lekker.


Nu mijn been weer uit het gips is heb ik mijn benen wat extra aandacht gegeven met een body lotion. Deze ruikt echt superlekker. Ok het is meer een geurtje voor de herfst maar dat maakt niet zoveel uit. Mijn huid voelt heel zacht en glad aan.

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions

De Minéral 89 Probiotic Fractions is een vernieuwend en herstellend concentraat dat de elasticiteit boost, fijne lijntjes vermindert en de huid weer laat stralen. Daarnaast verbetert het ook de weerstand van de huid tegen stress. Dankzij het pipetje kan je het serum gemakkelijk doseren. Het serum smeert gemakkelijk uit, trekt snel in en plakt niet. Mijn huid voelt goed aan en ziet er goed uit. De review hiervan mag je binnenkort verwachten.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

 1. Mooie favorieten! Ik heb de Nivea body lotion gekocht op jouw aanraden ;-) Ik moet alleen nog beginnen smeren, haha. Nu dat het slechter weer is, is het inderdaad de moment. Fijn om te lezen dat je been uit het gips is. Ik kan me voorstellen dat je gevloekt hebt toen het zo warm was!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh leuk om te horen. en heb je deze al gebruikt intussen? Ja indd was niet leuk om dan in het gips te zitten

   Verwijderen
 2. Ik gebruik nooit droogshampoo, maar dat idee zit meer tussen mijn oren. Ik heb het idee dat mijn haar dan niet echt schoon wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb niks ondekt, maar wel een oude favo lippenstift terug gevonden, dat is ook wat waard

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh klinkt als fijne producten. Zelf helemaal dol ol dry shamppo

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten