Nivea | Firming + Bronze Body Lotion Q10


Als er iets is wat er bij mij niet gemakkelijk bruint zijn het wel mijn benen. Wanneer je net als ik last hebt van melkflessen kan je gemakkelijk naar een zelfbruiner grijpen. Ik testte de Firming + Bronze Body Lotion Q10 van Nivea uit. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder.


De Nivea Q10 Firming + Bronze Body Lotion geeft je huid niet alleen een natuurlijk gebruinde kleur maar verbetert ook nog eens de elasticiteit van je huid in 10 dagen en dit dankzij Q10. Q10 is een co-enzym dat van nature in elke huidcel voorkomt. Hoe ouder je wordt, hoe meer de Q10 in je huid afneemt. Doordat de body lotion 100% huideigen Q10 bevat, wordt deze stof weer in de huid aangevuld en zorgt zo voor een verbetering van de huidelasticiteit.

De body lotion bevat ook de stof DHA (Dihydroxyaceton), een suiker met drie koolstofatomen. Wanneer dit op de huid wordt aangebracht, reageert het met het oppervlak van de huid waardoor deze geleidelijk aan bruiner wordt. Hoe vaker je de body lotion gaat gebruiken, hoe bruiner je huid zal worden. Ideaal voor wie er net als ik niet direct te bruin er uit wil zien.

Deze bodylotion verzorgt dus niet alleen de huid maar geeft het ook nog een mooi kleurtje.


Ingrediƫnten:
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol,Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Palmitate, Dicaprylyl Ether,Dihydroxyacetone, Glyceryl Stearate Se, Ubiquinone, Tocopherol,Dimethicone, Sodium crylate / Acryloyldimethyltaurate / Dimethylacrylamidecrosspolymer, Sodium Cetearylsulfate, Xanthan Gum, Citric Acid,Caprylyl/Capryl Glucoside,Sorbitan Isostearate, Sodiummetabisulfite, Phenoxyethanol,Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol,Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol,Parfum.

Hoe te gebruiken?
Er wordt aangeraden om de body lotion gelijkmatig aan te brengen op de huid en te wachten tot de body lotion ingetrokken is om je kleding aan te trekken. Na gebruik moet je ook je handen goed wassen zodat je geen vlekken krijgt.

De Body Lotion zit verpakt in de grote fles met handige dop waardoor je het product van gemakkelijk doseren. De bodylotion is gemakkelijk aan te brengen en trek ook snel in. Mijn huid voelt ook heel zacht en gehydrateerd aan. Soms heeft een zelfbruiner een raar geurtje maar hier is dit totaal niet het geval. Na enkele dagen begon ik toch al een bruin kleurtje te zien. Ik had wel de indruk dat het product beter pakte op mijn voeten en bovenbenen dan op mijn onderbenen. Ik heb proberen foto’s te maken maar het was nogal moeilijk vast te leggen op de foto.De Firming + Bronze Body Lotion Q10 is geschikt voor alle huidtypes.

De Nivea Q10 Firming + Bronze Body Lotion bevat 400 ml en kost € 12,49. De producten van Nivea zijn te koop bij de drogist en online.

Gebruiken jullie soms een zelfbruiner?

Reacties

 1. Klinkt goed! Ik zie wel verschil tussen de twee foto's hoor. Het geeft een mooi, natuurlijk resultaat. Ik heb ook zo'n melkflessen. Mijn benen worden nooit bruin van de zon, alleen maar rood, haha. De meeste zelfbruiners gebruik ik niet graag omdat ze direct te bruin zijn. Deze body lotion lijkt me ideaal om de bruine kleur gelijkmatig toe te voegen. Misschien ook maar eens naar kijken voor als het mooi weer wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze is echt heel gelijkmatig. Ik heb ook niet graag dat het te bruin is want dat komt zeker fake over.

   Verwijderen
 2. Ik ben van mezelf al snel bruin. Maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen een makkelijk product is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik gebruikte vroeger wel zelfbruiner, maar dat is lang geleden. Ik bruin vrij snel en hoef niet meer heel bruin te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat een verschil zeg! Je ik maak gebruik van zelfbruiners, vooral in de wintermaanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi en duidelijk verschil al na een paar maanden. Ik gebruik de zelfbruiner van Bondi Sands, Marc Inbane & St. Moriz.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je benen zien inderdaad wat donkerder als ik goed kijk. Ik heb zelf ook zo van die melkflessen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig product . Ik gebruik het al lange tijd. Ben voorzichtig met in de zon gaan ivm foute vlekken
  Corrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mieke | Miek's Mind18 mei 2021 om 11:57

  Jammer dat je pas na enkele dagen resultaat ziet, ik zou wel meteen resultaat in enkele uren willen zien als ik het die dag of dag erna nodig vindt. Zelf gebruik ik Bondi Sands en die vind ik top.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je ziet echt wel duidelijk en mooi het verschil. ik ga deze even onthouden, want ik zoek nog een bruiningscreme

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan kan ik deze zeker aanraden, zeker als je een natuurlijk resultaat wil

   Verwijderen

Een reactie posten