L'Oréal Paris | Elseve Dream Long Air Volume Dry Shampoo

 

Als er één product is dat ik altijd in huis heb dan is het wel droogshampoo. Heb ik geen zin om mijn haar te wassen dan komt een droogshampoo zeker van pas. Ik heb er in het verleden al van verschillende merken uitgetest en vandaag heb ik er nog eentje voor jullie: de Elseve Dream Long Air Volume Dry Shampoo van L'Oréal Paris. Benieuwd of deze bevallen is? Lees dan snel verder.


De Dream Long Air Volume Droogshampoo is de manier om je haar tussen wasbeurten op te frissen. De droogshampoo absorbeert talg en zorgt voor soepel en luchtig haar vanaf de haarwortels en dit zonder een witte waas achter te laten. Je haar heeft onmiddellijk meer volume, ruikt lekker en geeft een langdurig fris en schoon gevoel.

De Air Volume Dry Shampoo is verrijkt met vitamine en castorolie, en zorgt voor een onmiddellijke volumeboost vanaf de haaraanzet en geeft een langdurig fris gevoel. Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, helpt het de soepelheid, glans en het gevoel van het haar te verbeteren en laat het er fris en gezond uitzien.

Ingrediënten:
Butane, Alcohol Denat., Oryza Sativa Starch / Rice Starch, Isopropyl Myristate, Niacinamide, Ricinus Communis Seed Oil / Castor Seed Oil, Hydroxycitronellal, Stearalkonium Hectorite, Calcium Carbonate, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Propylene Carbonate, Alpha-isomethyl Ionone, Geraniol, Cetrimonium Chloride, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Parfum / Fragrance.

Hoe te gebruiken?
Voordat je de droogshampoo aanbrengt moet je de bus goed schudden. Verstuif het product gelijkmatig op 15 cm van je haarwortels. Masseer de droogshampoo in en borstel je haar goed door. Wil je meer volume en luchtigheid dan moet je je haar ondersteboven borstelen.


Eerst en vooral, deze droogshampoo ruikt super lekker. Het aanbrengen verloopt heel vlot en inderdaad na het inmasseren en borstelen is er geen witte waas te zien. Mijn haar had meer volume en zag er weer uit alsof het net gewassen was. Toen ik in de auto zat vroeg mij de hele tijd af wat die lekkere geur was en dan besefte ik dat het de droogshampoo is. Ik ben helemaal fan van deze droogshampoo en zou deze zeker nog opnieuw aanschaffen.


De Elseve Dream Long Air Volume Dry Shampoo is verkrijgbaar in een gecomprimeerd formaat van 200ml = 300ml. Dit wil zeggen meer product maar minder verpakking. De droogshampoo kost €6,99 en is te koop bij de drogist.

Gebruiken jullie soms een droogshampoo?

Reacties

 1. Oh, ik ben ook fan van droogshampoo! Zo handig! Je geeft aan dat het lekker ruikt. Waar ruikt het precies naar? Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit droogshampoo gebruikt. Mijn kids wel toen ze met school op kamp gingen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goh, de droogshampoo van nu is wel iets anders dan dat witte poeder van vroeger!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben erg benieuwd naar de geur. Gebruik zelf vrijwel nooit een droogshampoo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf nog nooit droogshampoo gebruikt, maar lijkt me zeker wel iets om een keertje uit te proberen, vooral als deze zo lekker ruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik het zelf eigenlijk nooit! Maar als ik je review lees word ik wel nieuwsgierig dus misschien toch eens een keer proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vroeger gebruikte ik het ook nooit maar omdat ik vond dat ik te vaak mijn haar was wou ik het hierdoor wat langer kunnen rekken

   Verwijderen
 7. Ik ben dol op droogshampoo, ik gebruik het geregeld. Deze ga ik zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten