Favorieten Maart

 

De laatste tijd wissel ik vaak van producten en daar zitten vaak producten tussen die top zijn maar natuurlijk zitten er ook tegenvallers tussen. De voorbije maand heb ik weer hele fijne producten leren kennen en ik zette eventjes mijn favorieten op een rijtje.Ik gebruik altijd een foundation in vloeibare vorm en was heel benieuwd naar deze poeder variant. Ik was aangenaam verrast toen ik zag wat een mooie natuurlijke dekking deze geeft. Ik kan wel aanraden om het bijgevoegde sponsje te gebruiken voor het aanbrengen van het poeder om geknoei te vermijden. Daarna gebruik ik een poederkwast om het poeder uit te blenden.


De laatste maanden probeer ik af te wisselen tussen shampoo bars en gewone shampoo. Deze nieuwe shampoo bar van Garnier is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en breekbaar haar. Het zorgt ervoor dat je haar weer gaat glanzen, gespleten haarpunten verminderen en er weer gezond gaat uitzien. De shampoo bar ruikt echt heerlijk. Door de vorm ligt deze goed in de hand. Mijn haar heeft meer volume en voelt heel zacht aan.


Om mijn make-up te verwijderen gebruik ik altijd als eerste stap een micellair water. De MicellAIR Skin Breathe Micellair Water van Nivea richt zich op de gevoelige huid. Mijn huid is erna altijd heel goed schoon en het product droogt mijn huid niet uit.

Kruidvat Soft Scrub Douchescrubcrème


De Soft Scrub Douchescrubcrème is een milde scrub die dode huidcellen verwijdert en de huid weer zacht maakt. Daarnaast ruikt deze scrub ook nog eens lekker. Een uitgebreide review hiervan mogen jullie zeker nog verwachten.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maand? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties