L'Oréal Paris | Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation

 

Na de Infallible 24H Fresh Wear Foundation bracht L'Oréal Paris onlangs de Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation uit. Ik mocht deze uitproberen in de kleur die het beste bij mij paste en dat is de lichtste kleur Ivory. Ik ben foundations in vloeibare vorm gewoon en was natuurlijk heel benieuwd. Vandaag vertel ik jullie meer over dit powder foundation.De Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation is een lichtgewicht foundation in poedervorm die de huid een mooie matte finish geeft. Het poeder egaliseert je huid en vermindert de zichtbaarheid van poriën en controleert olie en glans. Daarnaast is het poeder water-, zweet- en hittebestendig. De volledige dekking zorgt ervoor dat je make-up er natuurlijk uitziet. Dankzij de unieke formule laat deze foundation je huid ademen, waardoor je tot wel 24 uur lang geniet van een prachtige huid.


Het poeder is in verschillende tinten verkrijgbaar:

20 Ivory - Lichte huid, roze ondertoon
120 Vanilla - Lichte huid, warm gele ondertoon
130 True Beige - Lichte huid, neutrale ondertoon
140 Golden Beige - Lichte huid, warme ondertoon
180 Rose Sand - Medium huid, rozige ondertoon
220 Sand - Medium tot donkere huid, neutrale ondertoon
245 Golden Honey - Medium tot donkere huid met gele ondertoon
260 Golden Sun - Medium tot donkere huid met warm gele ondertoon

Het poeder zit verpakt in een handig rood doosje met onder het poeder een sponsje waarmee je het poeder kan aanbrengen. Ik moet toegeven dat ik dit sponsje pas ontdekt had nadat ik foto’s van het poeder op het internet tegen kwam.


Ingrediënten:
Talc, Zinc Stearate, Dimethicone, Zea Mays Starch/Corn Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Parfum/Fragrance, Isoceteth-10, Alaria Esculenta Extract, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, Tocopherol, [+/- May Contain / Peut Contenir CI 77891 / Titanium Dioxide CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, Mica CI 19140 / Yellow 5 Lake CI 77007 / Ultramarines CI 15850 / Red 7 Lake].

Hoe te gebruiken?
De foundation kan je aanbrengen met het meegeleverde sponsje of met een kwast. Breng het product egaal aan en zorg dat je de randen goed uitblendt.

Zonder foundation

Met foundation

Ik gebruik altijd een kwast om poeder aan te brengen maar aangezien dit voor fall out zorgde heb ik toch het meegeleverde sponsje gebruikt. Dat is heel gemakkelijk en bracht het poeder ook mooi egaal aan. Daarna heb ik toch mijn kwast nog gebruikt om het poeder verder uit te blenden. De foundation geeft een mooie natuurlijke dekking en blijft lang mooi op zijn plaats zitten. Dankzij het doosje kan je de foundation gemakkelijk meenemen in je handtas mocht je toch nog willen bijwerken of gewoon voor op vakantie. Ik ben heel tevreden over dit foundation poeder.

De foundation is geschikt voor alle huidtypen en is cruelty free en vegan.

Ik zag dat de Infaillible 24H Fresh Wear Powder Foundation enkel nog maar online bij Boozyshop te koop is. Daar kost het poeder € 19,99. Hopelijk is deze snel gemakkelijker verkrijgbaar.

Gebruiken jullie foundation? Gaan jullie voor een vloeibare of willen jullie ook eens eentje in poedervorm proberen?

Reacties

 1. Deze foundation ziet er mooi uit. Fijn dat hij zo mooi egaal aan te brengen is. Ik gebruik momenteel geen foundation meer i.v.m. het mondmasker, maar anders gebruikte ik altijd een vloeibare variant. Ik had altijd het idee dat een poeder lastig aan te brengen is, maar jij bewijst het tegendeel. Goed om te weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goede dekking heeft deze foundation poeder! Ik wil deze wel eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd niet zo van foundation. Ik houd het bij een simpele camouflagestick om de wallen onder mijn ogen weg te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben hier heel benieuwd naar. Geeft een mooie dekking ook! En ik ben sowieso wel L'Oréal fan met hun mooie make-up. De mascara Telescopic is m'n fave.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze foundation lijkt me heel fijn, vooral omdat het geschikt is voor alle huidtypen en omdat het cruelty free en vegan is. Dat vind ik erg belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi dat je foto's met en zonder foundation laat zien. Dat geeft een goed beeld van wat het effect is! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw de dekking is wel goed als ik de voor en na foto bekijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja he, ik had speciaal nog geen concealer gebruikt zodat je het verschil goed kon zien

   Verwijderen

Een reactie posten