Garnier | Ultra Doux Shampoo Bar Herstellend Honing

 

De laatste tijd vind ik het fijn om een shampoo bar te gebruiken. Het is niet alleen goed voor mijn haar maar ook voor het milieu. Onlangs bracht Garnier enkele shampoo bars uit en ik mocht die met honing uitproberen. Vandaag vertel ik jullie hier meer over.De Ultra Doux Shampoo Bar Herstellend Honing is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en breekbaar haar. De shampoo bar is verrijkt met herstellende honing en beschermende bijenwas om het haar te voeden en te herstellen en gemakkelijker te ontwarren. Diep hydraterende componenten helpen het uiterlijk van gespleten haarpunten te verminderen, waardoor je haar weer gaat glanzen en er gezond uitziet.

De bar bestaat uit 94% voedende ingrediënten van plantaardige oorsprong en is vrij van zeep, conserveermiddelen, parabenen en siliconen.


Ingrediënten:
Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Sodium Coco-Sulfate, Aqua / Water, Polyglyceryl-4 Laurate, Glycerin, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum / Fragrance, Caprylic/Capric Triglyceride, Acacia Decurrens Flower Cera / Acacia Decurrens Flower Wax, Helianthus Annuus Seed, Cera / Sunflower Seed Wax, Mel / Honey, Cera Alba / Beeswax, Jojoba Esters, Tetrasodium Glutamate, Diacetate, Polyglycerin-3, Coumarin, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate (F.I.L C260713/1)

Hoe te gebruiken?
Maak je haar en de shampoo bar nat om deze te laten schuimen. Wrijf de shampoobar op je haar, van de wortels tot de punten. Masseer je hoofdhuid en spoel daarna grondig uit. Bewaar de shampoobar op een droge plaats.


Het eerste wat mij opviel was de lekkere geur. Zelfs zonder de bar te gebruiken komt de honinggeur je tegemoet. De shampoo bar geeft veel schuim. Na het afspoelen voelde mijn haar schoon en zacht aan en had ook meer volume. Ik had ook de indruk dat ik het veel gemakkelijker kon kammen. Ik ben benieuwd hoe lang ik met één bar ga doen aangezien één shampoo bar gelijk staat aan een fles vloeibare shampoo van 500 ml. Ik ben alvast heel tevreden over deze shampoo bar.

De Shampoo Bars van Garnier Ultra Doux kosten 6,99 € per stuk en zijn te koop bij de drogist.

Hebben jullie al eens een shampoo bar gebruikt?

Reacties

 1. Klinkt als een heerlijke shampoo bar. Ben nu wel benieuwd naar de geur. Sinds kort heb ik ook shampoo bars ontdekt. Het gebruik is even wennen, maar de plantaardige ingrediënten vind ik zeker een pluspunt. Het doet gewoon veel goeds voor je haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog steeds geen shampoo bar geprobeerd. Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit hoe je dit nou het handigst kan gebruiken. Dus houd ik het voorlopig nog op het flesje. Al klinkt de honinggeur en het makkelijker kunnen borstelen wel als muziek in mijn oren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik moet toch ook eens beginnen met het gebruiken van shampoo bars. zo veel millieu vriendelijker en dat is voor mij erg belangrijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij staat het op mijn lijst om een keer te proberen. Ik weet alleen niet of het ook geschikt is voor asblond/grijs haar. Ik gebruik nu speciale shampoo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie vaak shampoo bars voorbij komen van verschillende merken. Misschien eens googlen want ik ben zeker dat er voor jou ook eentje bestaat hoor.

   Verwijderen
 5. Goed dat je dit aanhaalt, wij hebben ook af en toe een shampoo bar. Nog niet permanent helaas maar stapje voor stapje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed alleen zou het niet mijn favoriet zijn ik houd niet zo van die bars

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een handige vorm! Ik heb een vierkante shampoobar en dat werkt wat minder prettig vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk dat het ook daarom is dat deze zo fijn is om te gebruiken

   Verwijderen
 8. Ik weet nooit zo goed wat ik van bars moet vinden, heb er een aantal voor verschillende doeleinden, maar grijp toch elke keer weer naar flessen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie vorm! Daar ben ik gelijk fan van. De bar zelf zou ik eerst moeten uitproberen maar de meeste vindt ik wel fijn,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed! Ik ben een groot fan van shampoobars, had deze nog nooit geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Honinggeur lijkt me erg lekker eigenlijk en wat een mooie shampoo bar. Echt een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten