Op # November


We zijn alweer aan het einde van de voorlaatste maand van het jaar. Ook deze maand hebben we weer heel wat producten opgebruikt, waaronder veel maskertjes. Benieuwd welke producten ik opgemaakt heb? Lees dan snel verder. 


Gezichtsverzorging:


Kruidvat Q10 + Vitamin C Oogcrème
Deze oogcrème richt zich op de vermoeide huid. Ik heb vaak last van een droge huid onder de ogen en tijdens de periode dat ik deze oogcrème gebruikt heb heb ik daar geen last van gehad. Mijn huid voelde altijd heel zacht en gehydrateerd aan. Deze budget crème kan ik zeker aanraden. 

Lichaamsverzorging: 


Balea Coconut Island Fuss Peeling
Een milde voetscrub met een lichte kokosgeur die mijn voeten lekker zacht maakte.

Haarproducten: 


Garnier Fructis Nourishing Banana Hair Food
Een 3 in 1 masker dat zich richt op droog haar. Je kan het op 3 manieren gebruiken maar ik heb het enkel als haarmasker gebruikt. Mijn haar zag er beter uit en had ook meer volume. Met deze grote pot heb ik heel lang kunnen doen. Ik kan het zeker aanraden en zou het nog opnieuw kopen. Oh en het ruikt ook nog eens lekker.

Sephora x Barbie Coconut Hair Sleeping Mask
Ik heb in het verleden al enkele malen de hair sleeping masks van Sephora gekocht en was er altijd heel tevreden over. Ook deze is mij heel goed bevallen. Het kapje blijft de hele nacht goed zitten. Op de verpakking staat dat je het enkel moet wassen indoen nodig maar ik doe dit wel na het gebruik van zo’n masker. Mijn haar voelt erna lekker zacht aan en heeft ook meer volume.

Hema Honey Your Soul Is Golden Hair Mask
Een voedend en herstellend haarmasker met de lekker geur. Mijn haar voelde erna heel zacht aan en was gemakkelijk doorkambaar. Ik kon 2 maal een masker aanbrengen met deze verpakking.

Maskers: 


Talika Eye Therapy Patch
Herbruikbare oogpatches die de huid onder mijn ogen een oppepper geven.

Sephora Charcoal Rubber Mask
Een beetje water toevoegen aan het poeder in de verpakking en goed roeren. Na het aanbrengen van het masker verandert het masker in een rubber. Heel speciaal en gemakkelijk te verwijderen. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

Hema Hey Cutie-Pie! Clay To Bubble Face Mask
Na het aanbrengen verandert het kleimasker in een bubble masker. Ik heb in het verleden al enkele bubble masker gebruikt maar nog nooit eerden een kleimasker dat een bubble masker wordt. Op sommige moment vond ik het wat jeuken. Mijn huid voelde erna wel zacht aan.

Action Clay Sheet Mask
Het was de eerste keer dat ik een klei gezichtsmasker getest heb. Het masker bestond uit 2 delen en vaak heb ik dan de stukken verschuiven en dat was hier niet het geval. Het masker voelde aangenaam aan op de huid en maakte de huid zacht.

Too Cool For School Pumpkin Hydra Gold Eye Gel Patch
Een oogverzorging in 2 stappen. Eerst een oogcrème en daarna een oogmasker. De crème voelde aangenaam aan en trok snel in. De oogpatches vond ik iets te groot maar ze gaven de huid onder mijn ogen wel een boost.

Kiko Softening Feet Mask
Een hydraterend voetmasker met aloe vera extract. Mijn voeten voelden zacht en gehydrateerd aan. Ik zou het masker zeker opnieuw aanschaffen.

Vichy Minéral 89 Hyaluron-Boost Sheet Mask
Een hydraterend gezichtsmasker waarbij je eerst zelf het serum moet toevoegen aan het masker. Het masker voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. Ik had echt het gevoel dat mijn huid een boost gekregen had en ik ga dit masker zeker nog opnieuw kopen.

Hema You Make Me Coconuts Face Sheet Mask
Een voedend en hydraterend gezichtsmasker. Het voelde heel verfrissend aan op de huid. Erna voelde mijn huid gehydrateerd aan.

Balea Q10 Anti-Falten Augen-Pads
Dit zijn anti-rimpel oogpatches. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en bleven mooi op hun plaats zitten. De huid onder mijn ogen voelde erna heel zacht aan.

Bad/doucheproducten: 


Balea Copacabana Douchegel
Een heerlijke ruikende douchegel die meteen aan vakantie doet denken.

Samples: 


Collistar Energizing Tallaso Scrub
Een heerlijke scrub met zouten en oliën die de huid zacht maakt en een beschermend laagje achterlaat.

Rui:


Lush Butterbear Bath Bomb
Dit schattige beertje met cacaoboter maakte de huid van Rui heel zacht. Ik heb deze al verschillende keren gekocht en ga deze zeker nog opnieuw kopen.

Filip: 


Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transparant
Filip heeft weer één van zijn favoriete deo’s opgebruikt

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Van Collistar heb ik recent ook zo'n scrub sample opgebruikt en vond ik wel heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten