Garnier | Fructis Nourishing Banana Hair Food 3-in-1 Haarmasker


Een tijdje geleden bracht Garnier 4 Hair Food maskers op de markt. Ik kocht het Nourishing Banana Hair Food 3-in-1 Haarmasker omdat deze zich richt op droog haar en daar heb ik regelmatig last van. Ik testte het masker uit en vandaag laat ik jullie mijn bevindingen hiervan zien. 


Het Nourishing Banana Hair Food 3-in-1 Haarmasker bevat een mix van kokos-, soja- en zonnebloemolie wat siliconen vervangt. Dit is een natuurlijke voedingsbron die het haar opnieuw mooi en gezond maakt. Deze formule met banaanextract is ideaal voor droog haar. De romige crème zit boordevol voedende en hydraterende bestanddelen die het haar zachter maken en intens doen glanzen.

Je kan het masker op 3 manieren gebruiken:

Als conditioner:
Breng het masker aan op je natte haren om het onmiddellijk te voeden en doorkambaar te maken zonder het te verzwaren.

Als masker:
Breng het product aan op je natte haren en laat het drie minuten inwerken, zodat de masker goed door kan dringen in je haar om het te voeden. Spoel daarna goed uit.

Als dagelijkse extra verzorging:
Breng een kleine hoeveelheid aan op je nat of droog haar. Je hoeft het product niet uit te spoelen. Zo kan je de hele dag genieten van glad, zacht en handelbaar haar. 


98% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De overgebleven 2% zijn noodzakelijke bewaarmiddelen of ingrediënten die de structuur en geur van het product vrijwaren. Wat niet onbelangrijk is is dat de formule tot 95% biologisch afbreekbaar is.

Ingrediënten:

Water, Cetearyl Alcohol, Glycerine, Isopropyl Myristaat, Stearamidopropyl Dimethylamine, Butyrospermum Parkii Boter / Shea Butter, Olea Europaea Olie / Olijf Fruitolie, Musa Paradisiaca Vruchtensap / Bananenvruchtensap, Glycine Soja Olie / Sojaolie, Natriumhydroxide Helianthus Annuus Zaadolie / Zonnebloemzaadolie, Rosmarinus Officinalis Blad Extract / Rozemarijnbladextract Coco-caprylaat / capraat, Cocos Nucifera Olie / Kokosolie, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Caprylylglycol, Citroenzuur, Persea Gratissima Olie / Avocado-olie, Melkzuur, Wijnsteenzuur, Cetyl Esters Tocoferol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Salicylzuur, Caramel, Linalool, Eugenol, Coumarine, Benzylalcohol, Parfum, Fil C213450 / 1.

Het masker bevat geen parabenen, siliconen, kunstmatige kleurstoffen en is 100% vegan is.

Het product zit verpakt in een grote wit met gele pot van 390 ml. Op de verpakking kan je veel informatie terugvinden zoals ingredienten, hoe te gebruiken, enzo…

Het masker heeft een dikke romige structuur waardoor je maar weinig product nodig hebt. Je kan met deze pot dus lang doen. Ik heb natuurlijk de 3 manieren getest en ik kan zeggen dat ik dit product het liefste als masker of als conditioner gebruik. Persoonlijk heb ik het niet zo voor leave-in producten. Mijn haar lijkt daardoor meteen vettig of het geeft mij althans dat gevoel. Als conditioner maakte het mijn haar lekker zacht en het voelde en zacht er ook goed uit. Het was ook gemakkelijk te doorkammen. Ook als masker maakt het mijn haar heel zacht.

Als conclusie kan ik zeggen dat ik hele tevreden ben over dit masker. Mijn haar ziet er niet alleen beter en gezonder uit, het voelt ook zacht aan en heeft meer volume.

Het Garnier Fructis Nourishing Banana Hair Food Mask is te koop bij de drogist.

Welk haarmasker gebruiken jullie?

Reacties

  1. Wat een leuk product! Ben hier wel nieuwsgierig naar geworden:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze lijn interesseert mij. Als ik door mijn voorraad ben, ga ik hier wel eens naartoe kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten