Sephora | Rubber Mask

 

Na sheetmasks ben ik tegenwoordig gek op diy rubber masks. Al eerder konden jullie lezen over het rubber mask van Rituals. Sinds kort heeft Sephora drie van deze maskers toegevoegd aan hun eigen gamma van maskers en die moest ik natuurlijk eens uitproberen.


Ik hoor jullie al denken van wat is in godsnaam een diy rubber mask. Heel simpel eigenlijk. Het is een speciaal poeder waarbij je water moet toevoegen en goed mengen. Daarna breng je het mengsel aan op je gezicht en tijdens het opdrogen wordt de substantie een soort rubber dat je erna gemakkelijk weer van je gezicht kan verwijderen.

Sephora bracht onlangs 3 verschillende van deze maskers uit: Kiwi, Charcoal en Coconut Water waarbij elk van deze maskers een eigen functie heeft. Kiwi matteert de huid en vermindert de verschijning van onvolkomenheden. Charcoal zorgt voor een ontgiftende werking op de huid en verwijdert de onzuiverheden die verantwoordelijk zijn voor de doffe teint. Coconut Water verlicht de huid van ongemakken en vermindert de zichtbare tekenen van uitdroging.

Hoe werkt het nu?
Open het doosje met poeder en voeg water toe tot aan het aangegeven lijntje. In het doosje zit ook een spatel waarmee je het product gemakkelijk kan mengen. Meng tot je een gladde emulsie hebt. Breng daarna een royale laag aan. Er zit meer dan genoeg product in. Ik had zelfs nog over. Laat drogen en binnen de 5 minuten mag je het masker weer verwijderen. Doordat het een rubberlaagje geworden is kan je het makkelijk verwijderen van je huid.


Het Coconut masker was vrij lopend om aan te brengen en drupte regelmatig wat ik niet zo aangenaam vond. Gelukkig was het snel opgedroogd waardoor het druppen stopte. Het masker voelde aangenaam aan op de huid. Je voelt het niet trekken terwijl het opdroogt. Na enkele minuten kon je het gemakkelijk van je gezicht verwijderen. Mijn huid voelde lekker zacht en gehydrateerd aan. Dit nieuw soort maskertjes vind ik superleuk om te gebruiken.

De maskers kosten € 4,90 per stuk en zijn te koop bij Sephora.

Wat denken jullie van diy rubber maskers?

Reacties

 1. Wat een grappig masker! Ik heb zelf al vaker dingen gehoord over rubber maskers, maar heb zelf nog nooit eentje geprobeerd. De jelly maskers van LUSH lijken me ook heel erg leuk! Misschien dat ik die uit de kerstcollectie wil gaan halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat bijzonder zeg, zoiets heb ik dus nog nooit geprobeerd! Klinkt wel grappig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! Ik gebruik momenteel graag kleimaskers :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geinig! Dit wil ik wel een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb twee x dit soort maskers gehad bij de schoonheidsspecialiste en ik vond het echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha het ziet er enorm grappig uit, ik heb het zelf nog nooit geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben niet zo voor maskertjes, maar als jij het graag gebruikt, goed voor jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat grappig zeg, dit soort maskertjes! Jammer wel dat het drupt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten