Op # Maart


Maart was zo een bizarre maand, niet. Ook deze maand heb ik heel wat producten opgebruikt. Door mijn no-buy/low-buy gebruik ik nu echt producten op die anders maar half opgebruikt werden en dan in een hoekje vlogen om iets anders uit te testen. Kijken jullie mee wat er deze maand allemaal in mijn beauty prullenmand zit?Gezichtsverzorging: 

Tarte Micellar Magic
Dit micellair water is heel fijn om te gebruiken. Verwijdert mijn make-up gemakkelijk en goed. Het speciale pompje zorgt ervoor dat je niet teveel product gebruikt. Mocht de prijs wat zachter zijn kocht ik deze zeker opnieuw.


L’Oréal Revitalift Red Cream Anti-Vermoeidheid Dag
Een oranje kleurige anti-rimpel dagcrème die zich richt op het verstevigen van de huid en een extra glow geeft. Mijn huid zag en voelde goed aan toen ik deze crème gebruikte. Ik heb geen last gehad van onzuiverheden of andere huidproblemen. Ik kan deze zeker aanraden. 


Haarproducten: 


Biovène Thermal Repair Hair Wrap Treatment
Een haarmasker dat zich richt op het beschermen en herstellen van het haar. Het kapje is gemakkelijk aan te brengen en blijft goed zitten. Erna voelde mijn haar lekker zacht aan.

Briogeo Don’t Despair, Repair
Een diep voedend masker dat je eerst aanbrengt vooraleer je het kapje aanbrengt. Mijn haar voelde zacht en gevoed aan. Het was gemakkelijk te doorkammen en had meer volume.

Ziaja Cocoa Butter Smoothing Hair Mask
Dit haarmasker ruikt echt overheerlijk. Het masker richt zich op droog en beschadigd haar. Mijn haar voelt erna heel zacht en gevoed aan en heeft meer volume. Dit masker wil ik zeker nog gebruiken.


Sephora Coconut Hair Sleeping Mask
Een haarmasker waarvan je eerst het product moet aanbrengen en daarna een kapje erover moet doen tijdens het slapen. Mijn haar voelde ’s morgens na het uitspoelen lekker zacht aan en had meer volume. Dit masker zou ik zeker nog aanschaffen.

Maskers: 

Sephora The Rose Gold Mask
Een roze gouden foliemasker dat zich richt op het voeden van de huid. Een foliemasker voelt wat zwaarder aan maar voelt toch wel nog aangenaam aan op de huid. Het bleef goed op zijn plaats zitten en het serum drupte er niet van af. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

Patchology Warm Up Perfect Ten
Een zelfverwarmend handmasker dat de handen en nagelriemen zacht maakt en verzorgt. De handschoenen waren gemakkelijk aan te brengen. Ik voelde enkel aan de buitenkant warmte. Aan de binnenkant heb ik daar niets van ondervonden. Mijn handen voelden wel heel zacht en verzorgd aan.

Patchology Warm Up Best Foot Forward
Hier net hetzelfde als het handmasker. Van de warmte zelf voelde ik niets maar mijn voeten en hielen voelden erna heel zacht aan.

Patchology Moodpatch Down Time
Deze oogmaskers bleven mooi op hun plaats zitten en zorgen voor een goede hydratatie van de huid onder mijn ogen.

Balea Fuss Socken Maske
Een intensief hydraterend voetmasker dat ook nog eens de voeten lekker zacht maakt. Deze ga ik zeker nog eens aanschaffen.

Sephora Coconut Face Mask
Een voedend en verzachtend masker met een kokosgeur. Mijn huid voelde erna lekker zacht en gehydrateerd aan.

Neutrogena Skin Detox Hydrogel Masker

Een diep reinigend masker dat uit 2 delen bestaat. Het sluit mooi aan op het gezicht en blijft goed op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd aan.

Balea Pflege-Kick Tuch Maske
Een verzorgend masker met mineralen en hibiscus extract zorgt ervoor dat de huid er stralend uitziet. Mijn huid voelde erna zacht en gehydrateerd aan.

The Body Shop Seaweed Balance Sheet Mask
Een maskertje dat de huid hydrateert en verfrist en zich richt op de vette en gecombineerde huid. Het maskertje had een frisse geur. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd aan. 


Bad/doucheproducten: 

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel
Deze douchegel ruikt zo zalig. Ik heb deze douchegel ook vaak als badschuim gebruikt en ik moet zeggen dat deze echt veel schuim maakte, heerlijk.

Balea Kräuter Bad Eukalytpus
Dit product is echt zalig wanneer je verkouden bent. Het ruikt heerlijk en geeft veel schuim. Zo jammer dat ik geen fles meer in voorraad heb.

Action These Bath Fizzers are bananas
Bruisballen met de geur van banaan. Ze maakten het badwater geel maar voor de rest deden ze niets speciaals.

Kruidvat So Creamy Coconut Douche Mousse
Een zachte mousse die lekker naar kokosnoot ruikt maar voor mij mocht deze geur wat feller. Ik zou deze zeker opnieuw kopen.

Balea It’s a Magical Time Urea Badeperlen
Badparels uit de adventskalender. Hebben een lekkere geur maar voor de rest doen ze net als die bruisballen van Action niets speciaals.


Rui: 

Kruidvat Shampoo & Douchegel Dinotrux
Een douchegel van Rui zijn favoriete tekenfilm van dit moment. Je kan je dan ook voorstellen dat hij deze vaak wil gebruiken. Maakt de huid goed schoon en de haartjes lekker zacht.

Filip: 

Nivea Men Rock Salts Doucheverzorging
Filip gebruikt bijna enkel producten van Nivea Men en dit is één van zijn favoriete doucheproducten. Lekkere geur en maakt de huid goed schoon.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?


Reacties