The Body Shop | Vanilla Pumpkin


Toen ik op het internet voorbij zag komen dat The Body Shop een Vanilla Pumpkin lijn ging uitbrengen was ik zo benieuwd naar die geur.Deze lijn heeft de geur van pompoen, vanille-extract  uit Madagascar, tonen van de tonkabonen, hazelnoot en ahornsiroop. Echt geschikt voor al wie gek is op zoete geurtjes. 

De body butter is een dikke substantie maar minder dik dan de andere body butters die we gewoon zijn van The Body Shop. Het product is wel heel gemakkelijk uitsmeerbaar. Mijn huid voelt heel zacht aan.

De douchegel is romig en schuimt heel goed. Het droogt de huid niet uit.Vanille Pumpkin ruikt naar vanille en iets dat me doet denken aan koekjes. De geur blijft ook lang hangen. Ik ben helemaal fan hahaha.

Deze collectie is bovendien 100% vegetarisch.

De Body Butter kost € 16 en de Shower Gel € 7.

Wat vinden jullie van deze geur? Hebben jullie producten uit deze lijn gekocht?

Reacties

Unknown zei…
lijkt mij een fijn product. Zeker als het naar vanille ruikt.
Unknown zei…
Hmm wat een heerlijke geur is het toch ook. Ik heb de butter staan.
Bianca zei…
Deze lijn is zó lekker! Ik wil de douchegel nog graag hebben :-) x
Ik ben wel benieuwd naar deze geur. Het lijkt mij heerlijk voor dit seizoen
Het blijft een prachtige lijn die een lust voor het oog is vind ik.
Blog & Beauty zei…
Vanille en koekjes, dat klinkt erg lekker! Dit zou zeker wel iets voor mij zijn.
Unknown zei…
Oeh klinkt heerlijk! Heerlijk voor de herfst
Anoniem zei…
Conectează-te pentru a-ți face cunoscută părerea.
Unknown zei…
Ik heb de body butter en de handcreme ik vind deze lijn heerlijk!
priscilla zei…
Ik vind dit echt een heerlijke lijn! Zelf heb ik de handcrème en de body butter, maar de douchegel zou ik ook nog wel willen hebben.
Griet Lucas zei…
Ik heb de bodybutter ervan, maar ik moet bekennen dat ik de geur iets te overheersend vind.
Unknown zei…
deze ruikt zo lekker, echt de herfst in een potje
natalie zei…
Lekkere geur he! Je moet er inderdaad wél voor zijn, snap dat het voor sommige een beetje too much vanilla is ;)
Amy zei…
Dit is echt zo'n lekkere warme en gezellige geur, ik ben er echt dol op ondanks dat het me eerst niks leek! Zo jammer dat hij limited edition is.
Unknown zei…
Heerlijke pot! Ik zou deze ook wel gebruiken, juist nu in de tijd van halloween en de donkere koudere dagen die in het verschiet liggen.
Unknown zei…
Ik heb ook de bodybutter! Vond 'm ten eerste wel vrij prijzig, maar moest 'm proberen. Ik vind hem wel lekker maar net als meerderen zeggen; hij's wel flink aanwezig. Als ik daar dan nog m'n parfum overheen spuit, kun je me van 10m afstand al ruiken. Dus ik haal 'm niet weer, maar wel leuk om te hebben haha...
Vanessa zei…
Vooral de body butter klinkt heerlijk. Ik hou van een vanille geur! Helaas heb ik geen Body Shop meer in mijn buurt.
Moet je zeker eens aan gaan ruiken. De geur is echt zalig
oh das wel jammer seg. ook dat ze geen webshop hebben in België
hahah meer een hebbeding voor jou dus
Indd het is echt een geur voor nu
Ja dat vind ik ook wel jammer
Inderdaad als je niet voor redelijk sterke geuren bent sla je deze best over.
Is echt een geur voor nu
Ik ook. Echt 1 van mijn favoriete geuren van TBS
Ik heb er meteen 2 gekocht, hahaha
ja hoor, die ruikt echt lekker
is indd echt iets voor nu