Patchology | Winter Warm Up


Tijdens de wintermaanden kunnen mijn handen en voeten wat extra verzorging gebruiken. Bij mijn laatste bezoekje aan de Bijenkorf zag ik tijdens de sale de Winter Warm Up set van Patchology liggen. Ik was benieuwd en besloot deze set mee te nemen. De Winter Warm Up Set bestaat uit de Perfect Ten Self-Warming Hand & Cuticle Mask en het Best Foot Forward Softening Heel & Foot Mask.

Best Foot Forward Softening Heel & Foot Mask 


In de winter zitten je voeten vaak de hele dag opgesloten in je schoenen. Daarom dat ik af en toe graag een voetmasker gebruik voor extra hydratatie en verzorging. Het Best Foot Forward Softening Heel & Foot Mask bevat diepvoedende Shea Butter voor maximaal vocht en kokosolie voor een babyzachte, vernieuwde huid. Drie unieke Japanse groenblijvende extracten, bekend om hun kalmerende en antioxiderende eigenschappen, verwennen overwerkte voeten. Met als resultaat zachte voeten.

Hoe te gebruiken?
Open de verpakkingen en vouw het voetenmasker openen. Maak ze van elkaar los en zorg ervoor dat je voeten schoon en droog zijn. Gebruik de bijgevoegde sticker om het masker dicht te kleven rond de enkel. Laat 10 minuten zitten en masseer daarna de resterende crème in. Het is niet nodig om het product af te spoelen.
De maskers waren gemakkelijk aan te brengen en bleven de hele tijd mooi op zijn plaats zitten. Zelf had ik het mij gemakkelijk gemaakt en had ik mij gezellig voor de televisie genesteld. Na het masker voelden mijn voeten zacht en gevoed aan. 

Perfect Ten Self-Warming Hand & Cuticle Mask 

Het Perfect Ten Self-Warming Hand & Cuticle Mask is ontwikkeld om bij contact met de huid op te warmen. Dit effect wordt versterkt met een paar isolerende handschoenen. Patchology gebruikt dezelfde thermische beveiligingstechnologie die voor de nooddekens gebruikt worden voor hun ultrabeschermende maskerhandschoenen. Hierdoor kunnen de ingrediënten dieper in de huid indringen, de nagelriemen verzachten, gebarsten huid genezen en droogheid verlichten. Het handmasker bevat kokos sap, water, macadamia-olie, die rijk is aan omega-7-vetzuren, sheaboter, antioxidantrijke vitamine E, hydraterende fruitextracten en rozenbottel kernolie. Al deze ingrediënten zorgen ervoor dat de elasticiteit van de huid verbetert, deze ondersteunt en gaan ook lijnen en rimpels bestrijden. 

Hoe te gebruiken?
Vouw de handschoenen open en breng ze aan op schone, droge handen. Verzegel met de bijgevoegde sticker en laat 10 minuten zitten. Verwijder de handschoenen en masseer de resterende crème in de huid. Afspoelen is niet nodig.
De handschoenen zijn gemakkelijk aan te brengen en ze blijven ook mooi dicht waardoor er geen product kan uitlopen. Aan de binnenkant voelde ik de maskers niet warm worden maar aan de buitenkant wel. Na 10 minuten verwijderde ik de maskers en had nog wat crème op mijn handen. Dit heb ik verder ingesmeerd en mijn handen voelden heel zacht en gevoed aan. 

Kortom ik ben heel tevreden over deze maskertjes. Ze doen allebei wat ze beloven en zorgen ervoor dat je handen en voeten weer lekker zacht en gehydrateerd aanvoelen tijdens de wintermaanden.


De maskertjes zaten verpakt in een Christmas Stocking. 


Kenden jullie het merk Patchology al? Gebruiken jullie soms een voet of handmasker?

Reacties

 1. Nooit van gehoord, maar mijn voeten kunnen wel een maskertje gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ook nog nooit van gehoord. Ziet er wel leuk uit! Ik gebruik geen maskers of voetproducten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk relaxed lijkt me dit allemaal. En lekker warm natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht dat ik ooit gelezen/gehoord maar geen idee waar. Het lijkt mij heerlijk om handen en voeten te verwennen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten